Browse By

Și asta e un mod de a atrage atenția! Lena Dunham este topless în campania Instagram pentru Planificare Familială

Noi iubim Planificarea Familială

Lena Dunham a luat amploare pe Internet – cel puțin atunci când vine vorba de unele dintre colegele ei celebre.

Joi, Lena în vârstă de 28 de ani a postat o fotografie topless pe Instagram în concordanță atât cu noua sa carte “Nu sunt genul ală de fată” și o campanie pentru a atrage oamenii să voteze pentru drepturile femeilor.

Creatorul selfie-urilor nude ale fetelor a urmat o serie de imagini postate de unele dintre cei mai mari doamne de actorie de la Hollywood, care purtau cu mândrie toate un tricou cu publicitate dublă campanie cu sloganul „Lena iubește Planificarea Familială” scris de-alungul pieptului.

Celebrități care au participat la campania online: Amy Poehler, Mindy Kaling și Ellen Page.

Mai devreme în aceeași zi, Lena a postat un colaj cu toate cele care au participat la campanie, care a relevat faptul că Rashida Jones și America Ferrera și-au împrumutat toate  din puterea lor de stele.

Ea a numit montajul: „Aceste femei de vis sunt pentru egalitate și dreptate. Și ele încurajează să mergi să votezi pe 4 noiembrie.”

Pentru fotografia lui Kaling, Lena a scris: „mindykaling inimitabil, o voce iubită pentru femei și un înger în roz #iamwatching2014 #weheartplannedparenthood”.

Și pentru Poehler a a avut grijă să realizeze un joc de cuvinte, cu referire la spectacolul Parcuri și Recreere: „Îngerul cunoscut sub numele de Knope #amypoehler #womenarewatching #weheartplannedparenthood”.

În timp ce Page a primit, de asemenea, puțină dragoste: „Mâine, mai multe modele curajoase și îndrăznețe… Dar visul lui Ellen Page este în această seară.”

Luna trecută, Lena a discutat despre lupta ei cu greutate de-a lungul anilor declarând pentru People.com cum a luptat anxietatea severă și tulburarea obsesiv compulsivă, din cauza nefericirii despre corpul ei ca și copil.

Noua ei carte are chiar un capitol întreg care detaliază jurnalul alimentar strict pe acre ea l-a păstrat în încercarea de a pierde din greutate atunci când cariera ei de actriță s-a lansat.

Ea a explicat: „Când am ieșit din facultate m-am gândit:”Ce o să mă fac? Nimeni nu o să mă angajeze, eu sunt o fată grasă?”.