Browse By

Scott Morrison: interdicția de călătorie a lui Trump arată că „lumea prinde din urmă” Australia

Trezorierul empatizează cu Donald Trump, care se confruntă cu o reacție de peste interdicție asupra celor din unele țări majoritar musulmane. Scott Morrison a refuzat să critice interdicția de călătorie contencioasă lui Donald Trump, declarând că este în Statele Unite pentru a stabili modalitățile de control la frontieră, și observând restul lumii este acum „prins” cu politicile dure de descurajare din Australia.

Morrison, un fost ministru al imigrației, a sugerat de radio gazdă Sydney Ray Hadley a empatizat cu presedintele american Donald Trump, care se confrunta cu o reactie impotriva feroce controversate ordin executiv care interzice călătoria sa în SUA din șapte țări cu majoritate musulmană.

„Îmi amintesc când am intrat în 2013 și am fost punerea în aplicare a politicii de protecție a oamenilor noștri de frontieră au aruncat cu mâinile în sus – și am spus că fac ceea ce am spus că aș face în modul în care am spus că o să o fac – și ghici ce , eu sunt obtinerea acum rezultatele am spus că voi primi „, a declarat Morrison Hadley în timpul chat-ul lor de luni dimineața pe săptămână.

„Și am făcut asta ca guvern și am continuat că, în calitate de guvern, iar noi suntem invidia lumii atunci când vine vorba de politici puternice de protecție a frontierelor.

„Avem o istorie bună în jurul valorii de asta. Într-adevăr, restul lumii este prins în Australia. ”

Morrison a refuzat să condamne politica de Trump, care a stârnit proteste, o provocare legală și critici în SUA și pe plan internațional.

trezorier Australia a spus Trump face ceea ce el a spus că va face în timpul cursei prezidențiale. „Acum, modul în care SUA vrea să se ocupe de [protecția frontierelor] este o chestiune pentru ei. După cum ai spus, au avut alegeri, iar președintele este punerea în aplicare a ceea ce a spus că va face. ”

Ministrul de externe, Julie Bishop, a indicat relatărilor Australia va sprijini „politici stricte de protecție a frontierelor și a imigrației” Donald Trump.

„Guvernul australian lucrează foarte strâns cu administrația și oficialii americani și dorim să ne asigurăm că australienii continuă să aibă acces la Statele Unite ale Americii, astfel cum acestea au în trecut, iar oamenii din Statele Unite ale Americii au acces la Australia,” Episcopul este raportat că au spus în Los Angeles.

Prim-ministrul, Malcolm Turnbull, nu a abordat încă obiectul interdicției de călătorie din SUA.

Într-un apel cu președintele în week-end, Turnbull a asigurat acordul lui Trump să-și onoreze acordul de a reinstala refugiații a avut loc pe Insula Manus și Nauru, care a fost negociat sub administrația Obama.

Cu noua deschidere an politic cu o altă rundă de sniping strategice de fostul prim-ministru Tony Abbott, Morrison a salutat ostentativ această dezvoltare ca fiind „o realizare extraordinară de către Malcolm Turnbull”.

„[Premierul] este foarte mulțumit că am reușit să obțină acest aranjament. Ei sunt oamenii de afaceri nu sunt ele, iar o afacere este o afacere „, a spus trezorier. „Suntem doar obtinerea mai departe cu ea și Malcolm este lider de ea.”

Liderul adjunct al Muncii, Tanya Plibersek, a fost întrebat luni dacă interdicția de călătorie Trump a fost rasist și a spus că este foarte important ca țările să mențină politici de imigrare nediscriminatorii.

„Cred că este foarte important ca politicile, politicile de imigrare, toate politicile guvernamentale, nu sunt bazate pe rasă sau religie sau origine etnică sau țara de origine”, a declarat reporterilor Plibersek.

„Australia a avut o politică de imigrare nediscriminatorie timp de 40 de ani și care ne-a servit foarte bine. Suntem mai puternici ca națiune atunci când suntem uniți. Când ne-am lupta împotriva discriminării.

„Desigur, orice țară are dreptul de a face controale de fond, să fie atent și precaut cu privire la care invită să devină un rezident permanent sau cetatean.

„Dar plat-out discriminare bazată pe religie sau etnie sau tara de origine, nu a fost niciodată ne-a servit bine.”

Liderul One Nation, Pauline Hanson, a salutat mutarea lui Trump, dar pus sub semnul întrebării ceea ce Turnbull a trebuit să dea pentru a asigura susținerea noii administrații pentru a acordului de reinstalare a refugiaților.

„Se pare ca Australia ar putea fi obtinerea o afacere bună cu privire la reinstalarea celor adăpostite pe Manus și Nauru”, a declarat Hanson pe pagina de Facebook. „Dar aș vrea să știu ce Australia a trebuit să promită în schimb, pentru că această afacere nu va veni fără un cost.

„Intrebarea pe care ar trebui să te întreb este destul de evident: Care sunt detaliile reale ale acordului?”