Browse By

Scad tarifele Romtelecom

„Facem toate eforturile posibile pentru a defini cele mai bune oferte şi beneficii prin care putem să îi sprijinim pe clienţii noştri în această perioadă economică dificilă, a cărei presiune este resimţită de noi toţi. De mai mult de trei ani, compania luptă pentru a-şi îmbunătăţi eficienţa şi structura de costuri”, a spus Ioannidis.

Abonamentele de voce vor avea, după aplicarea reducerii, tarife cuprinse între 4,5 euro/lună şi 8,8 euro/lună, fără TVA, şi includ sute sau chiar mii de minute în reţelele Romtelecom şi Cosmote şi până la sute de minute către alte destinaţii mobile şi internaţionale.

De asemenea, operatorul a extins la nivel naţional, în privinţa tarifelor, oferta serviciilor de acces în bandă largă la Internet, după ce în martie Romtelecom a anunţat disponibilitatea acestor servicii pentru cel mult 20% din clienţi. Pentru ceilalţi, tarifele erau mai ridicate, în funcţie de poziţia acestora de punctele de acces la reţeaua Romtelecom.

„Compania va prelua cheltuielile care apăreau, în unele cazuri, din furnizarea serviciilor în anumite zone”, a spus Ioannidis.

În martie, operatorul a simplificat oferta de servicii de acces de bandă largă la Internet şi a grupat-o în trei pachete – Surf, Play şi Power.

Abonamentul Clicknet Surf, care asigură viteze de descărcare de până la 2Mbps, costă 2,9 euro/lună, fără TVA.

Clicknet Play are un un tarif unic de 4,4 euro/lună, fără TVA, şi va permite viteze de transfer a datelor (download) de până la 50 Mbps, în timp ce abonamentul Power va fi disponibil la un preţ de 5,9 euro/lună, fără TVA, şi va asigura viteze de până la 100 Mbps, în funcţie de condiţiile tehnice disponibile.

Telefon Fix Roșu și Negru

Telefon Fix Roșu și Negru

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă.
Sursa Mediafax