Browse By

Sandu cere despăgubiri de 2 milioane de euro de la Argentina

Mircea Sandu

Mircea Sandu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, spune că va lua măsuri dure după ce naţionala Argentinei a anunţat că nu mai vine la Bucureşti pentru amicalul ce trebuia să aibă loc pe 10 august, cu ocazia inaugurării National Arena.

„Preşedintele Federaţiei Argentiniene mi-a trimis o scrisoare vineri seară prin care mi-a explicat că fotbalul lor trece printr-o serie de schimbări, însă nu aveau dreptul să anuleze acest meci. Ne-au propus o rejucare a acestei partide la o dată ulterioară, însă normal ar fi să nu acceptăm. Inaugurarea va avea loc la partida cu Franţa, iar biletele cumpărate rămîn valabile. Pe data de 10 august vom juca un amical cu Uzbekistan.

Din perspectiva suporterilor, singura pierdere este Messi. Bravo lui pentru atitudinea de a cere ca Argentina să vină la Bucureşti. O să le cerem despăgubiri de peste 2 milioane de euro, nu suma contează, ci satisfacţia de a cîştiga un proces. Românii vor avea o satisfacţie mult mai mare să asiste la o inaugurare într-un meci cu Franţa”, a spus Sandu, conform Adevărul.