Browse By

Salvat de la moarte de sărutul unei necunoscute VIDEO

Liu Wenxiu, o tânără de 19 ani, a salvat un adolescent de la moarte sărutându-l. Tânăra s-a apropiat de băiatul care era pe un pod ameninţând că va sări şi l-a sărutat pe neaşteptate, ceea ce a permis forţelor de ordine să îl salveze.

Poveste incredibilă în China. Un adolescent de 16 ani care voia să se sinucidă a fost salvat de o necunoscută cu… un sărut.

Salvat de la moarte de sărutul unei necunoscute

Salvat de la moarte de sărutul unei necunoscute

Tânăra eroină de numeşte Liu Wenxiu, are doar 19 ani şi e chelneriţă. Ea se afla la cumpărături într-un mall, împreună cu o prietenă, când a văzut o mulţime de oameni adunaţi la baza unui pod. Şi-a dat repede seama că un adolsecent ameninţa cu sinuciderea. Acesta avea un cuţit la el şi stătea suspendat la marginea podului. Liu a spus poliţiei că e prietena băiatului şi ştie de ce vrea să-şi pună capăt zilelor. Aşa i-a convins pe oamenii legii să o lase să se apropie.

Odată ajunsă lângă adolescent, fata l-a îmbrăţişat pe neaşteptate şi l-a sărutat. Echipele de intervenţie au profitat de acest moment de neatenţie şi l-au dezarmat pe sinucigaş după care l-a dat jos de pe pod.

Liu Wenxiu a plecat acasă, în aplauzele entuziaste ale spectatorilor. A trebuit însă să meargă mai apoi la poliţie deoarece adolescentul cu probleme nu vroia să stea de vorbă cu anchetatori decât în prezenţa ei. Se pare că băiatul a încercat să se sinucidă fiindcă mama lui a murit, iar noua soţie a tatălui său se purta urât cu el.