Browse By

S-a lansat primul site Mobile din Romania dedicat industriei de ambalaje

Exonia Holding, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata ambalajelor din Romania, a lansat azi, in premiera, primul site destinat utilizatorilor de smartphone dedicat industriei de ambalaje personalizate.

Noul website adaptat pentru utilizatorii de dispozitive mobile pune la dispozitia vizitatorilor, intr-un timp cat mai scurt si printr-un design simplu si ergonomic, cele mai utile informatii, date de contact si posibilitatea de a cere oferte pentru ambalaje personalizate. Site-ulm.Exonia.ro se adapteaza la rezolutia ecranului oricarui dispozitiv mobil si este compatibil cu mai multe sisteme de operare: iOS, Android, Windows Phone sau Blackberry. Vizitatorii de pe dispozitivele mobile vor fi automat redirectionati catre versiunea de mobile m.exonia.ro.

Versiunea de mobile a site-ului beneficiaza de functii inteligente precum geo-locatie, click-to-call sau click-to-email. Prin functia de geo-locatie, se arata vizitatorilor locatia exacta pe harta a fabricilor si showroom-urilor Exonia din Romania, adresa exacta si programul de lucru. Prin functiile click-to-call si click-to-email se asigura posibilitatea de a intra in contact direct si rapid cu specialistii in ambalaje personalizate care pot consilia vizitatorul platformei cu privire la cea mai buna solutie de ambalare in functie de cerintele de business ale solicitantului.

Lansarea Versiunii Mobile a site-ului Exonia.ro este o initiativa fireasca avand in vedere trendul utilizarii smartphone-urilor, care i-a cuprins cu siguranta si pe oamenii de afaceri din Romania. Statisticile ne arata ca peste 17% din vizitatorii online, provin de pe un dispozitiv mobil si cifrele sunt in crestere. Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor de mobilitate si accesibilitate si sa ne apropiem mai mult de oamenii de afaceri care vor sa acceseze informatii oriunde s-ar afla” a declarat dl. Tiberiu STOIAN, director executiv al Fabricii de Ambalaje Exonia Holding.