Browse By

Recenzii odorizante automate pentru casa ta. Pe care să-l alegi?

Un odorizant automat este un dispozitiv care funcţionează pe bază de baterii, care declanșează în mod automat la un timp bine prestabilit o aromă foarte plăcută. Parfumul poate fi declanșat şi manual prin apăsarea unui buton. Este foarte folositor pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute din baie şi cele cauzate de animalele domestice (pisică, câine, iepure, papagal), pentru a avea o casă cu un parfum continuu, proaspăt, de lungă durată şi pentru a crea o impresie plăcută atunci când urmează să ai oaspeți în casă.

Pe care să îl alegi între Air Wick Freshmatic şi Air Glade Sense & Spray? Recenzii

Recenzia: Air Glade detectează prezența şi parfumează cu ajutorul unui senzor infraroșu. dacă nu ești în cameră atunci nu parfumează pentru că nu are de ce dacă nu ești atunci acolo. În teorie ar trebuie să consume mai puțin. Are sens? Iar o dată ce a detectat prezența nu mai parfumează decât la următoarea prezență sau dacă apeși manual pe butonul de spray.

Recenzia: Air Wick parfumează în mod constant la fiecare  9, 25, 32 de minute (modul Max) sau 7.5, 15, 30 (modul Compact ) în funcție de setarea dorită. Parfumează și dacă apeși manual pe butonul de spray. Pentru intervalul de 30 de minute dispozitivul durează până la 60 de zile de parfum. Iar în teorie ar trebui să consume mai mult pentru că parfumează mai mult.

Ambele dispozitive au un preţ de vânzare similar. Diferența constă în rezerve: Air Glade are 18 ml iar Air Wick are 250ml. Ambele rezerve se vând la un preţ asemănător dar nu şi cantitativ. Astfel, îl declar câştigător pe Air Wick.

Unde ar trebui să pui dispozitivul Air Wick?

Poate fi atârnat de perete. Alternativ, acesta poate fi pur și simplu plasat pe un raft sau dulap. Ar trebui să fie întotdeauna așezat la o înălțime de cel puțin 1.8m deasupra nivelului podelei. Citește instrucțiunile înainte de utilizare.

Acasă este în aer (spot de promovare)

Despre aromele şi esenţele Air Wick pe care le-am găsit în categoria odorizante pe ImportDirect.ro

Instrucțiuni importante: Păstrează întotdeauna dispozitivul departe de față! Pentru a înlocui rezerva, pune mai întâi dispozitivul în poziția OFF. Aruncă recipientul gol și asigură-te că pârghia roșie este împinsă în sus. Introdu rezerva cu duza orientată spre exterior în partea din dreapta. Setează timpul dorit de parfum în funcție de cât de mare e floarea atunci atât de des va și parfuma. Primul parfum va veni după o întârziere de 15 secunde.

Air Wich oferă parfum cu esențe simultane:

– cu două esențe (uleiuri esențiale):

– cu trei esențe (miresme vii):

Despre ImportDirect
A fost înființată în anul 2010, de atunci se află în continuă creștere și dezvoltare, ajungând la ora actuală să fie situată printre marii “jucători” de pe piața romanească. Depozitul și showroom-ul se află în municipiul Gheorgheni, județul Harghita de unde se face distribuția produselor pe întreg teritoriul țării. Sunt o echipa de tineri profesioniști, caracterizați prin seriozitate și operativitate.

Comandă minimă de produse este de 500 lei. Transport GRATUIT pentru comenzi cu valoare totală de peste 3000 lei. Comenzile de volum mic și mediu vor fi livrate în 24-48 de din momentul expedierii. În cazul mărfurilor de volum mai mare durează minim 2 zile lucrătoare de la data expedierii.

Date de contact

Depozit Central
Str. Garii nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500
Nr. de telefon: +40 755 076 005 (mobil ) sau +40 366 401 113 (fix) de luni până vineri între orele 9:00 şi 17:00 sau pe adresa de e-mail [email protected]