Browse By

Recenzie site-uri RCA-ieftin.ro şi Asiguratorii.ro

RCA-ieftin

RCA-ieftin

RCA Ieftin .ro face parte sub umbrela site-ului Asiguratorii.ro, care se ocupă de polițe de asigurare pentru locuinţe, asigurari medicale de calatorie, asigurari CMR-transport, excepţie asigurarea de viaţă. Care păstrează aceleaşi opţiuni de funcţionalitate ca şi RCA-ieftin.ro dar care oferă şi un dicţionar al termenilor utilizaţi în asigurări.

În această recenzie voi lua în considerare următoarele criteriiUtilitatea, Funcţionalitatea şi Aspectul

  • 1. Utilitatea

Site-ul este unul foarte bun pentru economia de banii în momentul cumpărării şi/sau înnoirii RCA-ului pentru maşina ta, alegând cea mai ieftină poliţă, economie de timp, toate într-un mod conforabil, de acasă, în fotoliu. Oferă pe lângă asta şi posibilitatea de a fii anunţat pe e-mail sau telefonic atunci când îţi expiră RCA-ul pentru a nu îţi mai face şi alte griji.

Pentru a îţi afişa şi calcula posibilele tarife ale poliţei RCA trebuie completat doar un formular, optimizat frumos, rapid şi intiutiv dar care poate fii îmbunătăţit pe alocuri, spre exemplu: după alegerea ca persoană fizică, apare imediat sub pensionar, este ok dar imediat sub aş pune „Niciuna dintre acestea” în loc de „Deficienţe locomotorii” pentru a optimiza şi mai mult formularul, în final procesul de completare nu are cum să dureze mai mult de 2 minute dacă cunoaşteţi toate informaţiile cerute. În același timp sunt interesat de posibilitatea în viitor de a comanda polița și de pe dispozitive mobile.

  • 2. Funcţionalitatea

Simplu şi intuitiv, chiar şi pentru o persoană necunoscătoare în utilizarea unui site, pentru că găseşti răspunsul la orice întrebări frecvente: Cum comand?… Oferă răspunsul în doar 3 paşi, bine explicaţi.

Totodată beneficiază de suport online pentru alte întrebări, aici aş corecta butonul care mă duce să adaug un Y! Id: asiguratorii pe Yahoo! Messenger, un lucru foarte bun, dar trebuie să obiectez că ar trebuie să informeze chiar şi prin o icoană sau logo al Yahoo!. Pe lângă suportul online oferă în acelaşi timp şi suport telefonic la un  nr. de telefon scurt 021/9799, cu un orar flexibil: L-V: 9-21, S: 9-18, D: 10-15. În final am păstrat cea mai bună soluţie pentru a afla răspunsul rapid la orice întrebare, aceea de a fi sunat chiar de ei, tu doar să le scrii numărul tău de telefon.

Consider că e bună iniţiativa de a oferi atâtea variante dar cred că ar trebuie să se concentreze mai bine pe doar una singură, care în urma calculelor statistice a reieşit că este cea mai folosită şi cea mai eficientă.

  • 3. Aspectul

Site-ul este unul atractiv şi plăcut, dominat de culoarea albastru în combinare cu verde şi puţin gri. Foarte bine este poziţionat butonul din mijloc care ajută utilizator să ia decizia rapid şi uşor de a îşi calcula tariful RCA-ul. Un lucru comic care îmi iasă în evidenţă este însă utilizarea graficii cu telefonul din colţ care mi se pare puţin învechită, ţinând seama de actualele gadgeturi performante.

Concluzia este că site-ul RCA-ieftin.ro,  are foarte multe avantaje fiind o unealtă importantă la îndemâna tuturor pentru a economisi şi a face cea mai bună alegere de preţ la cumpărare unei poliţe RCA.