Browse By

Recenzie noul site CISSmarket.ro

CISSmarket.ro - captură site

CISSmarket.ro - captură site

CISSmarket.ro este mai multe decât un site de comerț online, unde pe lângă produsele, serviciile (suport) CISS oferite mai oferă și tutoriale video pentru instalarea sistemului CISS în funcție de modelul tău de imprimantă și multele altele despre care voi vorbi mai încolo în acest articol.

Pentru început, pentru aceia dintre voi care nu știți ce înseamnă un sistem CISS?

Cu toții am avut până acum cel puțin o imprimantă și știm că achiziționarea ei este la un preț accesbil, însă ceea ce nu mai este rentabil este însă costul ridicat de a continua achiziționarea (alimentarea) imprimantei cu cartușe originale, astfel că apelăm la re-încărcările cartușelor prin care ca urmare se pierde garanția și conform producătorilor și calitatea, dar, personal, la ce folos dacă nu o pot folosi la un preț care să nu îmi ardă buzunarul. CISS vine de la continuous ink supply system și este următorul nivel după re-încărcările dese ale cartușelor pentru că oferă o serie de avantaje precum: – economie de banii; – lipsa grijei că rămâneți fără cerneală pentru că vă ține mai multă vreme, mai multe pe Ce este si cum functioneaza sistemul CISS ? sau mai bine vedeți acest video de mai jos:

În continuare voi evalua site-ul după cele 3 criterii: aspectul, utilitatea și funționalitatea.

1. Aspectul

Site-ul are un web design 2.0, dominat de culoarea albastru în combinație cu portocaliu. Îmi place poziționarea centrală a slider-ului și informațiile pe care le oferă dar ce îmi displace în schimb este anularea link-urilor de pe imagini pentru a merge direct la sursa informației în schimb trebuie căutată de utilizator, ce mi se pare o pierdere de timp. Un alt lucru deranjant este design-ul butoanelor cu gradient, alb spre portacaliu, cu text alb, care astfel nu se vede bine, recomandarea mea este ca textul să fie negru sau schimbarea paletei de culori folosite.

2. Utilitatea

Site-ul își dovedește utilitatea prin posibilitatea de a comanda produsele online într-un mod ușor și intuitiv. Oferă un centru de suport online precum și suport telefonic pe rețele importante de telecomunicații iar în cazul în care nu mai ai minute pe mobil, ai posibilitatea de a completa un formular prin care te va contact chiar compania și îți va sta la dispoziție, deși, personal, aș promova mai bine prin design această facilitate.

O altă opțiune nouă, sunt videoclipurile, gen tutorial, oferite de CISSmarket.ro în care un specialist vă arată pas cu pas cum se instalează sistemul pe modelul dvs. de imprimantă pentru a avea un refill corect. Un alt punct forte este gamă bogată și variată de modele de la producătorii importanți de imprimante precum: Canon, HP, Epson și Brother.

Alte avantaje oferite sunt: garanția, livrare fie la ei la sediu în București fie oriunde în țară în doar 48 de ore și 4 modalități de plată: ramburs, numerar – la ei la sediu, cu cardul sau prin cont bancar.

3. Funcţionalitatea

Nu am întâmpinat dificultăți în navigarea pe site. Site-ul oferă toate informațiile pe care un utilizator le poate solicita, inclusiv legături utile precum: Cum cumpăr? politica de returnări, termeni și condiții, link spre site-ul ANPC și politica de confidențialitatea

Un lucru de semnalat este că link-ul spre blog din colțul din dreapta sus nu este funcțional (semnalat probabil prin iconița sub formă de lacăt care semnifică că este încă sub construcție).

Iar la final, ca și o concluzie: site-ul ajută atât omul obișnuit cât și pe cel de afaceri să economisească banii la costurile cu încărcatul imprimantelor oferind suportul necesar de la cumpărare până la instalare și mentenanță. Recomandarea mea este însă o promovarea mai eficientă care să se răspândească și pe rețelele de socializare  (facebook și twitter). Pe youtube este deja realizată cu succes prin tutorialele video.