Browse By

RCA-ieftin.ro, poliţa livrată gratuit la tine acasă

Ce este ?

RCA-ieftin.ro este un site administrat de o echipă tânără şi pricepută, care te ajută să găseşti cel mai ieftin şi potrivit RCA pentru tine şi pentru maşina ta, indiferent de oraşul în care locuieşti.

Activitatea a început în urmă cu cinci ani când echipa a comparat tarifele RCA şi a încercat să arate clienţilor unde se găsesc cele mai ieftine oferte din toată ţara.

Găseşte cel mai ieftin RCA din toată ţara

Găseşte cel mai ieftin RCA din toată ţara

Cum funcţionează?

Pentru un RCA ieftin există acest sistem care funcţionează online, de luni până vineri între orele 9 şi 21 iar sâmbăta de la ora 9 la 18.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul RCA ieftin şi, pentru început să compari tarifele de la cele mai importante societăţi de asigurare din România (în câmpul „Compară tarife” din pagina principală). Astfel afli care este cea mai bună variantă pentru maşina ta şi pentru buzunarul tău.

Dacă te-ai hotărât, următorul pas este completarea formularului cu datele din talon. Există şi o altă variantă, în cazul în care doreşti să fii sigur că nu greşeşti. Astfel, intri pe „Click şi te sunăm noi”, laşi un număr de telefon iar operatorii te sună pentru a completa datele tale.

RCA de la cele mai importante societăţi de asigurări din România

RCA de la cele mai importante societăţi de asigurări din România

Livrare la tine acasă

Odată făcut RCA-ul, poliţa va fi trimisă, după confirmarea telefonică, la tine acasă. Pentru comenzile din Bucureşti făcute de luni până vineri între orele 9-21 şi sâmbătă între 9 şi 18 vei fi sunat în maximum 30 de minute, iar pentru cele din afara Bucureştiului vei fi contactat în cel mult 2 ore.

Livrarea poliţei este gratuită, direct la tine acasă. Timpul de livrare este de 3 ore pentru Bucureşti şi de 24 de ore oriunde în ţară, prin reţeaua Cargus.

În plus, în cazul în care ţi se pare că ceva e în neregulă, poţi refuza poliţa atunci când îţi e adusă acasă.

Asigurarea maşinii tale este foarte importantă

Asigurarea maşinii tale este foarte importantă

Aşadar, RCA ieftin este soluţia cea mai simplă şi mai ieftină pentru tine. Nu mai trebuie să stai la coadă, să baţi oraşul pentru a găsi agenţia cea mai convenabilă, să îţi pierzi timpul şi banii.