Potențialul pentru o afacere în Rădăuți, Suceava, România

Municipiul Radauti din judetul Suceava, este situat in regiunea bogata de istorie, Bucovina de Sud.

Cu o populatie de peste 22 000 de locuitori, cu resurse naturale foarte bogate si cu o economie dezvoltata in mai toate industriile: agricultura, cereale, lemn, textil si bancar.

Astfel daca eu as cauta sa inchiriez bulodozer Radauti pentru lansarea unei afacerii, de exemplu: imobiliar, extractie, fabrica, gater, atunci cu siguranta nu as avea probleme in a gasi o firma care sa imi satisfaca aceasta nevoie cu profesionalism.

Sa va prezint una din afacerile de succes din Radauti.

Afacerea Restaurantul “”London House” a fost deschisa de fratii Nicihor Constantin si  Boca: impreuna cu asociatul lor, Dan Vatra in 2007 si se bucura de atunci de un adevarat succes.

O alta afacere deschisa de acestia este Rent a Car, inchiriaza masini pentru romanii din Anglia care merg acasa.

Au inceput  cu doar 3 masini. Iar acum detin un parc auto complet, majoritatea cu volan pe dreapta, care sunt foarte solicitate de romanii din Anglia care merg acasa.”

Compania are mai multe centre: Radauti, Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Cluj-Napoca, Targu-Mures si Bucuresti.

Astfel, cauta-ti cativa parteneri, realizeaza planul de afacere cu ce ai nevoie sa achizitionezi de la inceput sau cu ce te poti descurca si pe parcurs doar din: sa inchiriez buldozer Radauti, sa inchiriez un spatiu, sa inchei un contract cu o firma de consultanta etc.

Read Next

Desuuri ca-n povesti