Browse By

Piata de reclame

logo Piata de reclame

logo Piata de reclame

Site-ul piata de reclame a fost lansat de o companie britanica, tanara numita Media Design Entertainment LTD cu obiectivul principal de a oferi servicii de promovare online, ieftine si de calitate pe piata din Romania.

Fata de alte companii care ofera servicii asemanatoare, aceasta insa se diferenteaza prin preturile foarte mici si de calitate superioara pentru reclama pe care le practica si costurile reduse de promovare online a afacerilor si serviciilor romanesti.

Piata de reclame este un serviciu exclusiv pentru piata romaneasca pentru a ajuta advertiserii sa isi promoveze site-urile la costuri minime intr-o retea vasta de publishers, peste 1500 la numar, cat si pentru publishers pentru a avea in plus si ceva castiguri din site-ul lor.

Totodata site-ul este prezent online atat pe facebook, cat si pe twitter iar ca o functionalitatea mai noua ofera chiar si suport live.

Ce tipuri de reclama poti cumpara / vinde ?

Poti arunca o privire la tipul de servicii si produse pe care la ofera in sectiunea Demo

Cum iti incarci contul cu fonduri?

Metodele de incarcare a contului disponibile sunt Paypal si 2Checkout

Unde poti afla mai multe informatii?

Pentru a te informa mai bine, te invit sa citesti Termenii si conditii, iar daca ai vreo intrebare la care nu gasesti raspunsul, cu siguranta prin formularul de contact vei obtine informatia de care ai nevoie.

Despre companie

MEDIA DESIGN ENTERTAINMENT LIMITED
Company Number. 7752247
Adresa:
4 RICHMOND HOUSE
ST ANDREWS SQUARE
STOKE-ON-TRENT
UNITED KINGDOM
ST4 7GE
Incorporated under the Companies Act 2006

  • Piata De Reclame

    Site-ul a fost preluat in Februarie de firma romaneasca T2K Web Soft SRL.