Browse By

Photosetup lansează întâlniri fotografice de educație vizuală

Pe parcursul lunii iulie a acestui an, Photosetup invită toți pasionații de fotografie la o serie de întâlniri fotografice cu intrarea liberă. Întrevederile vor avea loc pe parcursul a câtorva ore în fiecare sâmbătă a lunii iulie a.c., într-un cadru destins, prietenos și relaxat, având ca scop principal creșterea educației vizuale, în rândul împătimiților de fotografie.

Întâlnirile vor aborda teme diferite de arta fotografica, printre care “fotografierea fine art”, “fotografierea stradală”, “fotografierea de călătorie” și multe alte stiluri. La aceste ședințe se vor regăsi și invitați profesioniști din domeniul fotografic, care vor prezenta proiecte fotografice îndrăznețe împreună cu câteva sfaturi tehnice despre fotografie.

“Ne bucurăm de fiecare dată când putem oferi ceva comunității foto. Experiența noastră de peste 15 ani în vânzarea și distribuția pe piața din România, a echipamentelor foto profesionale, cât și background-ul nostru profesional și educațional în acest domeniu, ne califică pentru dezvoltarea educației vizuale în rândul noilor generații. Ne dorim creșterea calității în rândul pasionaților de fotografie, sperând ca în viitor, mulți dintre aceștia vor face din fotografie, o profesie.” a declarat Valeria Galea, Director de Marketing Photosetup pentru Oglinda de Vest.ro.

Locația acestor întâlniri va fi cafeneaua Tete-a-tete din Parcul Herăstrău, București – un loc destins, prietenos și dedicat evenimentelor culturale, situat lângă Gradina Japoneză, un loc unde ne vom relaxa alături de cocktail-uri îmbietoare și ne vom încânta simțurile vizuale cu cele mai interesante selecții de fotografii și vom asculta cele mai utile sfaturi despre arta fotografică.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere se găsesc pe site-ul organizatorului la: http://www.photosetup.ro/evenimente/intalnirile-fotografice-photosetup

Organizator: Photosetup – Magazin foto specializat.
Parteneri principali: Tete-a-Tete Caffee Art & Chill, Epson, ClubulFoto.com, Blog de fotografie.
Date de desfășurare: 6, 13, 20, 27 iulie 2013.

Despre Photosetup
Este un magazin foto specializat care oferă soluții complete pentru studiourile foto. În calitate de reprezentant oficial în România pentru 90% dintre brand-urile din portofoliul său. Photosetup are în propriul depozit peste 10.000 de produse cu peste 2.000 de repere unice. În același timp, are o prezență de 15 ani pe piața foto profesională din România, Photosetup este principalul furnizor din România de accesorii foto pentru magazinele cu specific foto.

Despre Tete-a-Tete
Așezat în mod subtil între copaci și năpădit de voie bună, Tete-a-Tete este o adevărată oază de cultură și relaxare, este locul potrivit pentru a te răsfăța cu muzică bună alături de cocktail-uri colorate și răcoritoare. Coffe Art & Chill, parcul Herăstrău, de lângă Gradină Japoneză din București, România.

Despre Epson
Compania Epson este prezentă, la nivelul european, în toate demersurile artistice majore care pune în valoare imaginea. Brandul Epson se asociază armonios atât cu operele originale ale artiștilor contemporani, cât și cu replicile artistice de cel mai ridicat nivel. Partener oficial în expoziții ale unor muzee celebre ca de exemplu Luvrul sau New Monaco, sau promotor al talentului artistic de secol XXI prin programe ca Digigraphie (www.digigraphie.com), Epson se poziționează în clasa „uneltelor” de expresie cele mai fidele intențiilor artistului de oriunde.

Așteptăm cu drag pasionați de fotografie să ne onoreze cu prezența în cafeneaua Tete-a-Tete Caffee Art & Chill la seria întâlnirilor de fotografie din luna iulie, cu scopul creșterii educației vizuale.