Browse By

Participanți la crosul și semimaratonul Aradului primesc un voucher de 10 LEI de la Artis Design

Voucher cu valoare de 10 LEI pentru participantii la Maratonul Aradului din partea Artis Design

Firma arădeană Artis Design susține Crosul și semimaratonul Aradului, unul dintre cele mai importante evenimente sportive din România, la care s-au înscris peste 2000 de participanți. Furnizorul de soluții IT, Artis Design, susține evenimentul cu un buget total de 35.000 de LEI sub forma unor vouchere cu valoare de 10 LEI ce vor fi oferite tuturor participanților la eveniment fără tragere la sorți.

Crosul și semimaratonul județului Arad, ediția a III-a, este organizat de Consiliul Jud. Arad, Primăria Mun. Arad, Centrul Cultural Jud. Arad, Clubul Sportiv Experiența Multisport în parteneriat cu Artis Design și se va desfășura pe 15 iunie 2013 începând cu ora 9:00, în apropierea Primăriei Arad. Concursul, desfășurat pe străzile orașului, cuprinde o cursă de semimaraton (21,097 km), două curse populare de 6 km lungime, respectiv 1 km, iar la final cursa voluntarilor de 1 km. Pe site-ul organizatorilor (www.cros-semimaraton.ro) s-au înscris deja peste 1900 de participanți din peste 20 de județe și chiar participanți din afara României.

Artis Design, susține evenimentul cu premii pentru toți participanții la maraton și la cursele populare. Vouchere cu o valoare nominală de 10 LEI sunt acordate participanților încă de la începutul cursei, astfel încât toți participanții beneficiază de premiu. Voucherul în valoare de 10 LEI, poate fi folosit în magazinul Artis Design (P-ța Reconcilierii nr. 1) pentru a cumpără orice produs sau serviciu (la cumpărături de minim 20 de lei).

“Sănătatea este foarte importantă și, din păcate, calculatoarele pot contribui la stimularea sedentarismului. Tocmai de aceea, am dorit să susținem acest eveniment sportiv, pentru a încuraja și motiva oamenii, mai ales tinerii, să facă sport. Din acest motiv, invităm toți colaboratorii să ni se alăture în cadrul acestui eveniment pe care îl susținem în parteneriat cu Asociația Experiența Multisport și încurajăm toți participanții să ridice și să păstreze voucherul”, a precizat Tiberiu Stoian, manager executiv Artis Design.

Afiș crosul și semimaratonul județului Arad - 15 iunie 2013

Afiș crosul și semimaratonul județului Arad - 15 iunie 2013

Participanți dar și spectatori pot să bucure de: muzica medievală – formația Lupus Dacus, dansul majoretelor, demonstrație de kettlebell, tinere talente în acțiune, diverse analize medicale, corturi ale partenerilor, produse specifice, fotografii speciale, premii pentru costumație, etc. Tu vei fi prezent la crosul și semimaratonul jud. Arad de mâine, sâmbătă 15 iunie 2013?