Browse By

OnePlus 3T recenzie: smartphone-ul de top-end, care nu se va sparge puşculiţa


OnePlus 3T este o actualizare minoră la un smartphone foarte bun, care îmbunătățește pe unele domenii-cheie, dar nu este destul de afacere original a fost.

Firma de smartphone-uri din China a lansat doar OnePlus 3 în luna iunie, dar deja a fost înlocuit. 3T este practic identic cu predecesorul său, o diferență de culoare ușoară pe exterior singurul semn că lucrurile s-au schimbat.

Potrivit lui OnePlus co-fondatorul Carl Pei, compania a avut unele îmbunătățiri disponibile care s-ar potrivi mai mult sau mai puțin în același ambalaj – o baterie mai mare, procesor mai rapid și aparatele de fotografiat îmbunătățite – deci mai degrabă decât să aștepte un an, ea pur și simplu a înlocuit OnePlus 3 cu 3T.

Dar, în același timp, a crescut, de asemenea, prețul smartphone-ului, de la original £ 309 la lansare, prin ajustarea referendum moneda post-Brexit de £ 329 la un preț de pornire de £ 399. Este noul 3T în valoare de £ 70 mai mult decât cele vechi de 3?

Caroseria din aluminiu neted, cu un spate curbat și teșite, părțile se simte la fel de bun de șase luni, cu 3T. Este un smartphone foarte frumos să dețină, atingeți și aprecia: nu există nici o îndoială 3T are aspectul unui smartphone care costă mult mai mult de £ 400.

Ecranul AMOLED 5.5in 1080p este mare. Acum vă puteți personaliza tonul de culoare pe placul dumneavoastră, cu toate că din cutie cei mai mulți oameni vor fi foarte fericit cu mai subtil OnePlus modul color utilizează în comparație cu alte AMOLED-folosind telefoane, cum ar fi Samsung Galaxy S7.

Cu o densitate a pixelilor de 401 de pixeli pe inch, The 3T nu este la fel de clare ca și concurenți Android de top-end, care au rezoluții HD quad la aceeași dimensiune a ecranului, și, prin urmare, side-by-side cu un 534ppi Pixel Google XL-l Se pare ușor mai puțin ascuțite pini. Cele mai multe vor fi fericit cu ea, deși va fi considerabil mai sărace pentru aplicații de realitate virtuală.

Fațetele înguste și curbate din spate face ușor de gestionat cu o singură mână, chiar cu ecranul 5.5in. Nu este destul de înguste ca actualul rege al ecranului mare într-un telefon minuscul corpolent, Samsung Galaxy S7 Edge, dar este mai îngustă decât 1mm Pixel XL.

slider notificare excelent OnePlus „completează unele butoane bine făcute pe partea stângă și partea dreaptă a telefonului.

Ecran: 5.5in full HD AMOLED (401ppi)
Procesor: quad-core Qualcomm Snapdragon 821
RAM: 6GB de RAM
Depozitare: 64 sau 128GB
Sistem de operare: Android 3.5 6.0.1 OxygenOS
Camera: Camera 16MP spate cu OIS, camera foto frontală 16MP
Conectivitate: LTE, Dual-Sim, Wi-Fi, NFC, USB-C, Bluetooth 4.2 și GPS
Dimensiuni: 152.7 x 74.7 x 7,35 mm
Greutate: 158g

OnePlus 3T are aceeași cantitate de memorie și de stocare ca și predecesorul său, dar are un procesor ceva mai puternic: Snapdragon 821 de la Qualcomm, care este utilizat în alte smartphone-uri high-end Android, inclusiv Pixel XL.

Se simte vioi, dar nu chiar cel mai rapid smartphone-ul de pe piață: Mate Huawei 9. Nu se simte mai repede decât OnePlus 3, dar bateria a făcut să dureze mai mult între încărcări. Ea are o baterie putin mai mare, și rafinamente software în ultimele șase luni, s-au făcut experiența mai lină.

Este utilizat ca aparatul meu primar, cu cinci ore de a asculta muzica prin Bluetooth auriculare, trei ore petrecute de navigare sau folosind aplicații, jocuri de noroc ocazional și a face fotografii, cu sute de notificări împinge pe tot parcursul zilei, OnePlus 3T a durat aproximativ 36 de ore între încărcări.

Ameliorarea mare peste 3 a fost în performanță stand-by: în cazul în care 3% a scăzut 12-16 peste noapte, 3T a scăzut doar 4%, ceea ce este foarte bun în comparație cu cea mai mare parte a competiției.

Încărcarea bateriei este rapid, de asemenea. Cu OnePlus „Dash patentat de încărcare adaptor de alimentare și de cablu a luat doar puțin peste 70 de minute pentru a ajunge la 100%, de la zero taxa, care este chiar acolo sus cu smartphone-uri cu cea mai rapidă de încărcare. Acesta poate fi, de asemenea, încărcat folosind destul de mult orice încărcător USB, dar la o rată standard de.