Browse By

One Direction pare de neoprit

În general, ciclul de viață al unui boy band poate fi măsurată cu precizie științifică. Un cuplu a lovit albume; Tururi stadion; fani nebun; calitate album picături; un tip se duce solo; Fanii Tween cresc; ai terminat.

Deci, din punct de vedere științific, One Direction ar putea fi un miracol modern.

În loc de dispar, ca cele mai multe benzi băiat tendința de a face după mai mulți ani, grupul pare să fie mai puternică decât oricând. Baietii tocmai a lansat al patrulea album – uncreatively-intitulat „Four” – în această săptămână. După cum sa menționat critici, faptul că trupa pur și simplu trebuie să album No. 4-le o anomalie face.

Uită-te la numerele: Până în prezent, fiecare album trupa a lansat a depășit cea înainte de a în săptămâna de debut. Al treilea an, trecut „Midnight Amintiri”, ar putea fi stabilit pentru vânzările totale mai puțin decât cele două anterioare, dar încă vândut 564,000 de exemplare din prima saptamana: A fost o realizare-record, ceea ce face One Direction primul grup din istorie la debut cu trei No. 1 albume la rând.

Editor asistent Billboard Jason Lipshutz spus că este tentant (dar încă mai greu, într-o industrie muzicală nestatornic) pentru a prognoza cât timp poziția dominantă neobișnuit One Direction se întâmplă trecut. Totusi, este de necontestat faptul că trupa a avut o centrare incredibil până acum – și One Direction se strânge într-o cantitate neobișnuit de muzică lovit, a spus Lipshutz. În mod obișnuit, al treilea album începe declinul, ca și în grupuri, inclusiv NSYNC si Backstreet Boys. În timp ce au avut încă hit-uri, acestea nu au fost aproape la fel de mare ca atunci când album No. 2 a ieșit.

„O direcție s-au dovedit a fi excepția de la regulă”, a spus Lipshutz. „Ei încă încearcă o tonă de muzică de succes -. O parte din care este eliberarea atât de mult într-un interval de timp mic”

De fapt, „Four” este al patrulea album în doar ca mai mulți ani, în urma „Up All Night” (2011), „Take Me Home” (2012) și „Midnight Memories” (2013). Rafală de versiuni este strategic, așa cum nu știi niciodată când, să zicem, Harry Styles va vrea să fie singur. La urma urmei, tipic vârful boy band de ceasuri de popularitate în cel de cinci ani sau mai puțin (NSYNC, de exemplu, a fost de 1997 la 2001) Deci, cel mai bine este să pompeze cât mai mult muzica omenește posibil în fereastra de aur atunci când acestea sunt încă fierbinte.

Lipshutz solicită ca „fanii super-servire.” Cu alte cuvinte, „asigurându-vă că aveți un nou album pentru a cumpara, melodii noi pentru a asculta la radio, melodii noi să cânte de-a lungul a pe excursii stadion”, a spus el, adăugând că volumul mare de materiale One Direction disponibile „este destul de remarcabil.”

O direcție are, de asemenea, avantajul de a fi o trupa băiat în era digitală, când #FOUROutNow pot tendință la nivel mondial de ore pentru a reaminti fanilor pentru a ridica acel album; și lucruri de genul vot hashtag pentru băieții de pe Europe Music Awards MTV păstrează milioane de „Directioners” angajate. Deși fani de bază Tween poate crește în mod evident, și își pierd interesul, în aceste zile, nu e doar atât de mult mai mult de expunere – între Twitter, Instagram, viță de vie, YouTube – care fanii nu poate pierde într-adevăr vedere al trupei. Cel mai important, le dă o legătură personală care îi ține investit.

Chiar acum, experții de muzică țin un ochi pe aproape topuri pentru „Four.” Este cu siguranta un plecare pentru baieti, poziția în mai mult de un sunet clasic de rock decât debutul lor foarte mac, care a marcat mare cu melodii ca vesel „ce te face frumoasă „Acest lucru ar putea fi un joc de noroc – primul single de pe”. Patru „, numit” fura My Girl „, a debutat pe locul 13 in topul Billboard, o baie de melodii anterioare.

Apoi, din nou, One Direction a marcat al doilea mare singur hit din cariera sa, „Povestea vietii mele”, pe al treilea album sale, fanii dovedesc a placut un sunet nou. Grupul a anunțat deja un tur de stadion pentru 2015. Toate semnele indică faptul că, la fel ca noul album, fiind un succes.

În general, Lipshutz a spus, „Este greu de spus când acest lucru se va termina.”