Browse By

Oferă-ţi un sejur în Turcia de Paşte, cu Amaryllis Tour

Anul acesta Paştele cade foarte devreme. Mai sunt mai puţin de două luni până la sărbători aşa că ofertele pentru această ocazie nu întârzie să apară, indiferent despre ce produse ori domenii este vorba.

Chiar dacă cei mai mulţi preferă să petreacă sărbătorile acasă, împreună cu familia şi cu cei dragi, există soluţii şi pentru cei care vor să iasă din tipare. Dacă ai nevoie de relaxare, de a ieşi din cotidian, de a te detaşa de tot ce înseamnă stres şi griji, cea mai bună soluţie este un sejur de câteva zile într-un loc plăcut.

Oferte Paşte 2014

O simplă căutare pe internet îţi dă impulsul de a-ţi oferi o vacanţă de câteva zile în locul în care să te simţi cel mai relaxat, mai comod, mai în largul tău. Oferta de vacanţă a agenţiei Amaryllis Tour este una variată. Indiferent de gusturi, toţi doritorii de vacanţe îşi pot găsi cel mai potrivit sejur.

Sursă foto: Amaryllis Tour - Paște 2014

Pe www.amaryllistour.ro am găsit oferte pentru Paşte 2014 atât în ţară cât şi în străinătate. Poţi alege să îţi petreci sărbătorile pascale în locuri mai exotice, agenţia de turism Amaryllis Tour punându-ţi la dispoziţie sejururi în Turcia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Dubai, Egipt, Grecia, Italia, Portugalia, Spania, Franţa, Marea Britianie, Rusia, Germania, Austria sau Cehia.

Dacă totuşi doreşti să rămâi tradiţional, Amaryllis te ajută cu oferte pentru o vacanţă de Paşte reuşită în România. Mai exact, poţi petrece aceste sărbători în Băile Felix.

Dacă îţi doreşti mai mult decât atât, poţi opta pentru circuitele oferite de agenţia de turism Amaryllis Tour. Citeşte pe AmaryllisTour.ro şi alege cel mai potrivit circuit pentru tine şi cei alături de care vrei să îţi petreci vacanţa de Paşte.

Oferte 1 Mai

Paştele nu e singura ocazie în care să plănuieşti un sejur în locul ideal, în această primăvară. AmaryllisTour.ro a publicat ofertele pentru 1 Mai. Fie că alegi să îţi petreci acest weekend prelungit la mare, la munte, în România sau în străinătate, această agenţie de turism te trimite exact acolo unde îţi doreşti.

1 Mai exotic în Dubai: Sursa foto: Amaryllis Tour – oferte Dubai cu charter Tarom

Ai oferte pentru un 1 Mai exotic în Dubai sau în Bulgaria, pentru litoralul românesc (Eforie Nord, Neptun sau Mamaia), pentru zona muntoasă din România, sau pentru Europa (Disneyland Paris, Roma, Istanbul sau Lisabona).

Vacanţele ideale

Site-ul agenţiei de turism, www.amaryllistour.ro, conţine oferte pentru orice perioadă a anului. Poţi să îţi plănuişti încă de pe acum vacanţa de vară, ai oferte pentru croaziere, pentru pensionari, pentru copii, tabere educaţionale, circuite pentru tratament sau alte vacanţe în destinaţii surprinzătoare. Alege-le pe cele mai potrivite stilului tău de pe AmaryllisTour.