Browse By

Obama lansează un tun cu bezea în interiorul Casei Albe – video

Președintele Americii, Barack Obama, s-a întâlnit cu un elev de clasa a opta pe numele său Joey din Phoenix, AZ la Târgul de știință de la Casa Albă, unde, împreună, cei doi au lansat o bezea pe peretele din Sala de mese de a statului american de la Casa Albă, folosind proiectul de știința al lui Joey – un tun cu aer.

Acesta este cel de al doilea Târg de știință de la Casa Albă al lui Obama, unde au fost invitați 100 de studenți să-și arate invențiile lor și să fie recompensați tineri inovatori. La târg președintele a propus mai multe fonduri pentru a instrui profesorii în domeniul științei, prin care speră că va produce mai mulți absolvenți în tehnologie și inginerie.

Obama lansează un tun cu bezea în interiorul Casei Albe

Obama lansează un tun cu bezea în interiorul Casei Albe

Mai multe informații în video de mai sus în limba engleză. Videoclipul a ajuns o adevărată senzație pe net datorită temei și a faptului că președintele tot avertiza ziariști să se dea la o parte să nu fie loviți de bezea și în plus fața de asta, l-a ajutat și pe tânăr să pompeze suficient aer încât presiunea să ajungă pentru lansare.