Browse By

O nouă manga Naruto în premieră din primăvara lui 2015: Mini-seria spune o poveste nouă a lui Konoha

Ce va lua locul lui Naruto? Seria manga de mai bine de 15 ani a cuprins viețile multor cititori manga de-a lungul acestui timp și le va fi greu să părăsească Konoha pentru totdeauna – mai ales după acel ultim capitol.

Dar nu așa de repede colegul meu Leaf Ninja, se pare că există mai multe povești cu Naruto de spus în viitor.

Conform Anime News Network va exista un anunț pentru o nouă mini-serie manga Naruto care se va lansa în premieră în primăvara lui 2015. Aparent, Shonen Jump a anunțat deja că titlul încă în lucru cu manga Naruto care va spune „o nouă poveste despre cum a devenit Konoha.”

Odată cu noua marcă manga va mai apărea și o serie de romane care vor urmări personaje precum ar fi Kakashi și va face parte din „Proiectul Naruto Shin Jidai Kaimaku” (Proiectul lui Naruto cu Deschidere unei Noi Ere) marcând aniversarea a 15 ani de la manga originală. Aceste romane vor fi publicate pe Jump j Books imprint.

Logo-ul pentru presupusul proiect ar trebui dispune de siluetele cu Naruto și un copil – probabil fiul său, Bolt.

O numărătoare inversă amplasată pe site-ul oficial Naruto va expira luni, 10 noiembrie.

Fanii seriei manga Naruto trebuie să se aștepte la un anunț și un posibil titlu pentru noua manga Naruto pe această dată, deci verificați din nou cu iDigitalTimes pentru toate actualizările manga Naruto în timp ce acestea se întâmplă.

Dar ce spui tu, pe cine dorești să vezi obținând un loc important în prim-plan într-unul dintre romanele manga Naruto? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.