Browse By

Noutatile de Desktop PC-uri de la nJoy

nJoy - get the best in life

nJoy - get the best in life

nJoy este un producator roman (autohton) de produse IT care o data cu lansarea sa in anul 2006 a avut parte de o crestere remarcabila si care ocupa astazi, in 2012, un loc important printre brandurile de IT din Romania.

3 motive pentru care sa alegi oricare produs din cele 12 categorii diferite din brandul nJoy:

  1. Design personalizat si modern
  2. Calitate si performanta
  3. Preturi accesibile

O prima remarca este ca privind site-ul, descrierea firmei si produsele pe care le ofera este faptul ca nJoy se poate compara la nivelul oricarui alt producator international de produse IT.

Noutatile de Desktop-Pc sunt impartite in serii precum: N2 Maze, N4 Maze, N1 Niobium si N3 Niobium. Preturile fluctuand de la doar 185 de euro si pana la 440 de euro. Produsele satisfic nevoile oricarui utilizator de la incepator si pana la avansat, in functie de configuratiile dorite.

Printre calculatoarele pe care le poti intalni dau un exemplu care mie personal mi-a placut din seria N4 Maze cu numărul SYDK-I0004DN-BC01B

Iata specificatiile pentru acest Desktop-Pc de sub umbrela nJoy:

Construit pe o placa de baza de incredere Intel H61 avand un processor extrem de puternic Core i3 Sandybridge – 2100 de 3.10Ghz, o memorie de 4GB DDR3, un Hard Drive cu un spatiu ca va trece o buna bucata de timp pana cand il vei incarca la maxim de 1 TB. Acum, unul dintre lucrurile importante pentru gameri: placa video GT520 PCI-EX2.0 de 1Gb, sDDR3. Un total de 8 porturi USB 2.0 (2 in fata, 4 in spate). In plus pachetul contine si accesori precum un mouse negru, optic de 100dpi cu 3 butoane si o tastatura neagra pentru gaming cu 104 taste. Pe langa toate astea mai are si o garantie de 2 ani, fiind certificat si testat in avans, iar pentru celelalte detalii te las pe tine sa le descoperi.

Am pastrat ce e mai bun tocmai la sfarsit: imaginii cu produsul. Doar arunca o pivire! E incredibil de frumos!

nJoy – www.njoy.ro este prezent online pe facebook – unde am vazut ca a organizat un concurs foarte interesant si pe twitter

Daca te intrebi care este pretul si aici cred ca vei avea parte de o surpriza placuta este de doar 370 de euro.

Daca vizitezi site-ul lor, vei observa ca este in limba engleza, dar in coltul din stanga din josul pagini exista Change language si optiunea de a schimba in romana. Un sfat pe viitor ar fi sa existe redirectionarea automata a vizitatorilor in functie de IP.

Brandul nJoy a avut parte si continua sa aiba parte de recenzii, critici ale produselor sale printre care si de cateva site-uri importante din mediul online, printre care enumar: chip.ro, go4it.ro, imidoresc.ro, devicer.ro, iusu.ro, serginho.info, danielurda.ro

Noua linie de Desktop PC-uri nJoy se poate descoperi atat in mediul online precum: MarketOnline.ro, Cel.ro, LikeIt.ro, etc. dar cat si in mediul offline in magazinele partenerilor, distribuitorilor precum RHS Company S.A. Romania. Compania fiind foarte deschisa in cooptarea unor noi distribuitori.

Concluzie

Produsele nJoy sunt o surpriza placuta pentru cumparatori romani