Browse By

Noua melodie și clip Vescan ft. Sisu Tudor & Dj Wicked „Pe minus mereu”

pe minus mereu

Xsession3 revine cu prima colaborare dintre Vescan și Sisu Tudor! “Pe minus mereu” este compusă și scrisă în stilul, cel care l-a definit pe Vescan că și artist. Mesajul piesei este unul agățat bine în realitate: pentru majoritatea dintre noi, viață nu este ușoară, pornim de jos și suntem nevoiți să luptăm în fiecare zi pentru a avea o șansa la mai bine. Fiecare poate mai mult și dacă îți dorești suficient, cu răbdare și muncă vei avea parte de reușită.

“Pe minus mereu” este produsă și compusă de Mahia Beldo în studiourile Scandalos Music. Textul aparține lui Vescan și lui Tudor Sisu. Video este realizat de Claudiu Stan și a fost filmat în București și Cluj-Napoca, orașul natal al lui Vescan și Dj Wicked cel care s-a ocupat de scratch-urile de pe noul material.

Sisu Tudor: „E bine că Vescan revine de unde a plecat. Venim din același loc cu toții, din locul unde e o competiție mai mult său mai puțin artificială și încercam să nu ne pierdem identitatea în lumea asta unde valorile sunt impuse nu construite.”

Vescan: „Am scris piesă acum câteva luni într-o seară în care am constatat că toată lumea e ”pe minus mereu” în timp ce toate se mișcă rapid în jurul nostru. E o piesă în care mă regăsesc în totalitate și mă bucur mult că am reușit să filmăm în Cluj-Napoca o mare parte din videoclip pentru că am crescut pe străzile astea, știu fiecare centimetru și de fiecare data am o mare plăcere să ajung în locurile copilăriei.

Colaborarea cu Sisu Tudor și Dj Wicked a fost exact de ce avea piesă nevoie #LaFamilia și mă bucur mult să-i am că invitați, îmi doream de când mi-am început carieră o colaborare de genul asta.
În studio totul a decurs rapid și spontan, toate merg că pe roate când vorbești aceeași limbă: MUZICĂ.”