Browse By

NoteX.ro | Pinterest în varianta românească

Captură site NoteX.ro

Captură site NoteX.ro

Internetul este foarte bogat și acest lucru aduce atât avantaje cât și dezavantaje. Una din probleme este cea de organizare, de multe ori găsim site-uri frumoase pe care le uităm sau le pierdem.

Aici, www.notex.ro vine în ajutorul tău prin faptul că îți permite crearea unei pagini cu lucrurile plăcute de tine, împărțite pe panouri sau categorii dar și ale altora la care dai click pe urmărire la profilul lor.

Astfel îți poți organiza ideile pentru o grămadă de proiecte: de la casă, nuntă, stil de viață: îmbrăcăminte, încălțăminte, rețete, cărți de citit, playlist de youtube etc.

Iar cât despre înregistrarea pe site, ea poate fi realizată cu ușurință folosind orice cont de facebook, twitter sau un simplu cont de e-mail.

De asemenea există pentru o utilizare mai facilă, butonul prinde nota, care permite adăugarea unei imagini de pe orice site și direct în contul tău de pe www.notex.ro.

Site-ul NoteX.ro este foarte bine venit în România. Deși încă de la denumirea din titlu am făcut această remarcă și anume că el este o copie fidelă a site-ului Pinterest.com din SUA, unde mare parte din vizitatori și cei care folosesc site-ul sunt de genul feminin.

Dar, menționez încă o dată că site-ul este bine primit pentru publicul românesc pentru că lipsea un astfel de serviciu în România, la fel ca și multe alte site-uri, precum: KickStarter.com care este o platformă de strângere de fonduri pentru proiecte creative.

  • Alina

    Se pare ca nu e chiar singurul pinterest pe ro, am gasit si http://www.prind.ro , au in plus si butonul pentru site-uri si bloguri.