Browse By

Miss Honduras, Maria Jose Alvarado, a fost găsită moartă

Miss Honduras, Maria Jose Alvarado

O regina a frumusetii din Honduras și sora ei au fost găsite miercuri mort, poliția a declarat, și prietenul sora lui și un alt bărbat au fost arestați.

Organele de María José Alvarado Muñoz, domnind Miss World Honduras, și sora ei, Sofia Trinidad Alvarado, s-au găsit îngropat într-un mormânt superficial într-o zonă muntoasă lângă un râu, autoritățile din Honduras a declarat pentru CNN afiliat Televicentro.

Organele de surori, care au fost lipsă timp de mai multe zile, au fost găsite în partea de sus a reciproc, Santa Barbara primarul Juan Alvarado a declarat la priza.

Plutarco Antonio Ruiz Rodriguez și Aris Valentin Maldonado Mejia sunt acum în custodia poliției, iar anchetatorii cred că mai mulți oameni sunt implicați în moartea surori „, comisarul de poliție adjunct Rolando Casco Torres a spus Televicentro.

Ruiz a fost prietenul Sofia, poliția spune, potrivit CNN en Español.

Surorile au dispărut joi seara după a merge la un centru spa pentru o petrecere de ziua de Ruiz în Santa Barbara, nord-vest de capitala Tegucigalpa, poliția a declarat pentru CNN en Español.

Ruiz este suspectat de uciderea celor două surori, a declarat Leandro Osorio, șef al Biroului Național de Investigații Criminale.

Ruiz, de asemenea, „este considerată persoana care a fost cel mai în contact” cu victimele, Casco adăugat, potrivit Televicentro.

Edgardo Casana, un congresman din Santa Barbara, a declarat că două femei, alte soră și Ruiz lor erau toți elevi ai lui atunci cand au fost mai tineri. De fapt, Casana, un profesor, a spus că știa de familie cele trei surori „bine, și că Ruiz a fost, de asemenea, într-o ligă de fotbal de tineret cu copiii Casana său, a spus el.

„Sunt consternat de ceea ce sa întâmplat”, a declarat Casana afiliat CNN.

Ca un băiat în clasa Casana și în ligă de fotbal, Ruiz a fost temperamental, dar și liniștit, umil și blând, a spus Casana. Porecla Ruiz a fost Paco, a spus oficialul.

De fapt, Casana văzut doar Ruiz, luni, în Santa Barbara, a declarat congresmanul.

„Am vorbit despre fotbal”, a spus Casana.

Alvarado, 19, trebuia să plece la Londra curând pentru a participa la concursul Miss World, a declarat poliția.

Familia lor a raportat dispariția femeilor sâmbătă. Mama lor, Teresa Muñoz, inițial a crezut cele două fiice ale sale au fost răpiți.

Eduardo Zablah, director al concursul din Honduras, a declarat Televicentro că Alvarado și sora ei au fost vazut ultima oara asistent într-un vehicul după ce participa la o petrecere săptămâna trecută.

Tânăra a fost să fie printre concurenți din peste 120 de țări care ajung în Londra în această săptămână pentru runde timpurii de concursul Miss World. Runda finală este programată pentru 14 decembrie.

Un student de la Santa Barbara, Honduras, Alvarado bate 18 concurenți pentru a câștiga coroana Miss World Honduras în luna aprilie.

În profilul ei de pe site-ul concurs, ea se descris ca fiind „dedicat”, și a spus că ar dori într-o zi să meargă în guvern, în special ca un diplomat pentru țara sa.

Ea a mai spus că ea a plăcut joc volei și fotbal, consumul de alimente din Honduras și efectuarea de dans tradițional Punta țării.

Julia Morley, președintele concursul Miss World, a declarat concurenți va organiza un serviciu special duminică să-și onoreze Alvarado și sora ei și oferă rugăciuni pentru familiile lor.

„Suntem devastați de această pierdere teribilă a două tinere, care au fost atât de plin de viață”, a spus Morley.

Honduras are cea mai mare rata de uciderea din lume, Organizația Națiunilor Unite a raportat la inceputul acestui an, cu 90.4 omucideri la 100.000 de oameni în 2012.