Browse By

Miss Arad 2012: înscrie-te la concursul de frumusețe

Miss Arad 2012

Concursul de frumusețe Miss Arad 2012 le pregătește fetelor care vor trece de preselecția concursului, o serie de surprize care vor face obiectul pregătirii pentru marea finală a celei de a VII-a ediții a concursului, care are loc pe data de 24 august 2012, în cadrul Zilelor Aradului, continuând un precedent de îmbinare a binecunoscutei eleganțe a concursului cu popularitatea locației evenimentului, și anume Ștrandului Neptun.

Pe o durată de aproape două luni, înaintea finalei, cele 15 finaliste vor participa la mai multe activități care au ca rol pregătirea acestora, privind îngrijirea corporală adecvată prin sport și printr-un un regim și stil de viață sănătos.

În acest sens, organizatorii: Asociația Angels Organization și Agenția Angels Events, sponsorii și partenerii proiectului, le pregătesc fetelor, încă de pe acum, programe, servicii și produse menite să le mărească capitalul de frumusețe la maxim prin accesul la cele mai apreciate utilități din domeniul frumuseții în orașul de pe Mureș denumit Mica Vienă, Aradul.

„Fetele vor fi tratate ca atare, adică ca adevărate regine ale frumuseții arădene. Vor trăi cu adevărat visul oricărei femei, profitând de cele mai noi servicii de înfrumusețare, cele mai bune servicii de sport, testând cele mai bune produse de cosmetică și îngrijire a corpului, iar frumusețea lor va fi pusă în evidență de cele mai reprezentative brand-uri de îmbrăcăminte și încălțăminte din Arad. Iar toate acestea în timp ce vor lucra și vor învață de la profesioniști.”

În cursa pentru câștigarea celui mai râvnit trofeu de frumusețe al județului Arad, fetele care vor intra în marea competiție trebuie să întrunească următoarele condiții obligatorii:

 • domiciliul stabil sau buletin în județul Arad,
 • înălțimea minimă de 1,66,
 • vârsta minimă trebuie să fie de 14 ani, iar cea maximă de 24 de ani.

Însă pentru a face parte din cele 15 finaliste care vor intra în marea cursă, fiecare concurentă trebuie mai întâi să treacă prin primele două etape: înscrierea și preselecția.

Dacă data oficială a Preselecției este fixată după finalizarea Bacalaureatului, tocmai pentru a veni în sprijinul fetelor care îl vor susține anul acesta, înscrierile au inceput deja, din această săptămână. Mai exact în data de 20 Iulie 2012, la Galleria Mall Arad, Arad și este organizat în acest an sub formă de Show. Evenimentul care va începe la ora 18:00, promite să fie un spectacol încărcat cu fashion, muzică, și va fi presărat cu surprize atât pentru concurente cât și pentru participanții la eveniment.

Înscrierea concurentelor, care nu au reușit încă acest lucru de-a lungul campaniei de recrutare, se va realiza cu două ore înaintea evenimentului, condițiile de participare fiind vârsta cuprinsă în intervalul 14-24 ani, și înălțimea minimă de 1.66m.

Regulamentul evenimentului este disponibil mai jos dar și pe site-ul www.angelsgroup.ro.

afis Miss Arad Preselectie Show 2012

Modalitățile de înscriere la Preselecție sunt:

 • fie prin completarea unui formular la InfoDesk -Galleria Mall,
 • fie prin trimiterea unui mesaj de intenție la [email protected], mail care trebuie să conțină:
 • cel puțin două fotografii și
 • datele personale ale concurentei (nume, nr de tel, localitatea, vârsta).

În urma celor două modalități de înscriere, fetele vor fi contactate în cel mai scurt timp, de echipa organizatorică, pentru informațiile suplimentare necesare participării la concurs.

De asemenea, fetele care se hotărăsc mai târziu să participe la concurs, înscrierile se pot realiza și înainte cu două ore, de Preselecția din data 20 Iulie, lânga scena evenimentului.

Sub îndrumarea atentă a specialiștilor centrului sportiv Activ, vor fi îndrumate în permanență de către un instructor de sport, care va personaliza fiecărei concurente programele sportive, cu scopul atingerii unei condiții fizice demne de câștigarea titulaturii de cea mai frumoasă arădeancă.

Ziarul Oglinda de Vest este partener media la concursul Miss Arad 2012, organizat de Asociația Angels Organization.

Vizitează această pagină în zilele următoare pentru mai multe informații legate de concurs.

Regulamentul Oficial Miss Arad 2012

 1. În cadrul preselecției proiectului “Concursul județean de frumusețe Miss Arad” poate participa orice persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, cu înălțimea minimă de 1.66 m, necăsătorita și care să nu fie părinte;
 2. Înscrierile la preselecția proiectului se pot face prin TREI modalități:
  1. Înscrieri realizate la InfoDesk Galleria Mall Arad după data de 22 iunie 2012, până în data de 19 Iulie 2012, ora 18:00;
  2. Înscrieri realizate prin trimiterea unui mail de intenție la [email protected], mail care trebuie să conțină cel puțin două fotografii și datele personale ale concurentei (nume, nr de tel, localitate, vârsta), până în data de 19 iulie 2012, ora 20:00;
  3. Înscrierile realizate înainte cu două ore de Preselecția din data 20 iulie 2012, lângă scena evenimentului. Înscrierile se realizează între orele 16:00-18:00, la Scena Talentelor din Galleria Mall Arad)
 3. În urma primelor două modalități de înscriere, fetele vor fi contactate în cel mai scurt timp, de echipa organizatorică, pentru confirmarea înscrierii, și acordarea posibilității fetelor de a pune întrebări suplimentare, organizatorilor, legate de concurs;
 4. În cadrul evenimentului „Preselecție Oficiala Miss Arad”, concurentele trebuie să aibe la ele buletinul și să fie însoțite de un tutore legal. De asemenea, ținuta acestora trebuie să fie una decentă.
 5. Din numărul total de participante, în urma preselecției oficiale, doar 15 finaliste se vor califica în etapa următoare;
 6. Preselecția oficială a concursului va avea loc pe data de 20.07.2012, la Galleria Mall Arad, Scena Talentelor, ora 18:00, și va fi atent monitorizată de către partenerii media. Membrii juriului vor fi personalități din domenii ale frumuseții: make-up, hairstyle, fotografie de modă, mass-media, modeling, critică de modă;
 7. Jurizarea preselecției oficiale se va realiza după următorul punctaj: Aspect fizic plăcut – între 1- 10 puncte Înălțime peste 1, 67 – între 1-3 puncte (în funcție de înălțime) Prezența scenică – între 1 – 5 puncte Fotogenie și telegenie– între 1-10 puncte Inteligență socială – între 1-10 puncte;
 8. În urma preselecției, finalistele calificate trebuie să dea dovada de seriozitate și comportament decent pe toată durata proiectului;
 9. Finalistele trebuie să participe la toate manifestările/proiectele/evenimentele care au legătură directă cu acest proiect și sunt incluse de organizator ca fiind obligatorii;
 10. Cele 15 concurente oficiale Miss ARAD, trebuie să participe la finala concursului din data de 24 August 2012;
 11. Juriul finalei concursului va fi format din personalități publice ale județului Arad și de partenerii proiectului, iar Jurizarea concursului se va realiza după următorul punctaj: Aspect fizic plăcut – între 1- 10 puncte Înălțime peste 1, 67 – între 1-3 puncte (în funcție de înălțime) Prezența scenică – între 1 – 5 puncte Fotogenie și telegenie– între 1-10 puncte Inteligență socială – între 1-10 puncte;
 12. Câștigătoarea concursului are datoria de a fi ambasadoare a concursului, de asemenea aceasta trebuie păstreze o imagine personală și publică, decentă și onorantă.
 13. Finala concursului de frumusețe Miss Arad va avea loc în data de 24 August 2012.
 14. În cazul în care câștigătoarea primului loc nu își poate duce la bun sfârșit responsabilitățile legate de titlu, acestea vor fi preluate de ocupanta următorului loc, aceasta fiind decoronată.

IMPORTANT: Proiectul Miss Arad 2012 este organizat de către Asociația Angels Organization, care își asumă întreaga responsabilitate pentru organizarea acestuia, precum și stabilirea, modificare și verificarea de reguli prezentate mai sus.

Call Center: 0729 050 840 / 0742 531 043