Browse By

Mii de pachete de ţigări de contrabandă confiscate de poliţiştii arădeni

Tigara

O singura tigara dintr-un pachet

Poliţiştii de investigare a fraudelor din Arad au descoperit, în timp ce efectuau verificări în trafic pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor ce pot fi comise în domeniul comercializării de ţigarete într-un autoturism mii de pachete de ţigări de contrabandă.
Vineri seara, în jurul orei 22.30, poliţiştii de investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad împreună cu inspectori vamali din cadrul D.J.A.O.V. au capturat 110.600 de ţigarete de contrabandă.
Pe strada Pădurii din municipiul Arad, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus de Tiberius B., de 24 de ani, din Arad, încărcat cu mii de pachete de ţigări netimbrate. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cele peste 5.500 de pachete (110.600 ţigarete) erau destinate comercializării, fără ca deţinătoarea lor, Irina Ş., de 52 de ani, care se afla în autoturism, să aibă autorizaţie de antrepozit fiscal.
Marfa a fost ridicată de către inspectorii vamali iar femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute şi pedespiste de art. 2961 lit. l din Legea 571/03 privind Codul fiscal.