Browse By

Mihai Răzvan Ungureanu la Arad pe 15 iulie 2012, ora 18 la Palatul Cultural

Duminică, 15 iulie 2012 la ora 18:00 va avea loc în sala Palatului Cultural din Arad întâlnirea publicului cu fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, liderul ICCD, venit la invitaţia Mişcării Creştin-Liberale.

Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta (ICCD) îl are drept iniţiator pe Mihai Răzvan Ungureanu, căruia i s-au alăturat alţi trei membri fondatori – Cristian Preda, Monica Macovei şi Ioan Stanomir.

Întâlnirea de la Arad va marca oficial începutul demersului de organizare a filialei locale a ICCD, filială constituită la iniţiativa unor reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai societăţii civile şi ai mediului politic.

Şi aici, la Arad, ca şi în restul ţării, Iniţiativa se va baza pe valori și principii de centru-dreapta.

„Aceste valori fun­damentale trebuie să ghideze întreaga noastră acti­vitate, de la modul de selecție a mem­brilor până la politica de asociere și cooperare cu organizații similare sau politice”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta este o platformă de exprimare pentru toţi cetăţenii care îşi doresc ca viaţa politică din România să fie construită în jurul dialogului, transparenţei şi moderaţiei politice. Lansarea oficială a Iniţiativei avut loc la Bucureşti în data de 6 iulie 2012.

Evenimentul este prezent pe facebook aici: http://www.facebook.com/events/261283610638866/