Browse By

Metode Moderne Pentru Modelare Şi Remodelare Corporală

Metode Moderne Pentru Modelare Şi Remodelare Corporală

Metode Moderne Pentru Modelare Şi Remodelare Corporală

În orice epocă, an sau anotimp, un subiect rămâne veşnic de actualitate: frumuseţea femeii şi preocuparea acesteia pentru ea însăși. Chiar dacă cuvântul ” criză” este pe buzele tuturor, chiar dacă majoritatea sunt dezorientaţi şi confuzi în ceea ce priveşte situaţia economică, e suficient să privim în jur şi să observăm grija femeii pentru ea însăşi: păr, corp, cosmetica personală. În acest sens nu putem decât să spunem „bravo, doamnelor”, aveţi grijă de voi, aranjaţi-vă pentru că un aspect exterior plăcut impune respect şi admiraţie.

Pentru a cunoaşte mai bine metodele prin care veţi reuşi să vă modelaţi sau remodelaţi corpul, vă prezentăm câteva dintre acestea  realizate cu ajutorul unor aparate profesionale existente în saloanele de estetică corporală:

Tunelul cu raze infraroşii

Tunelul cu raze infrarosii “No Cellulite” reprezintă o sauna profesionista moderna cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate si de luminozitate ale pielii.
Datorita modalitatii sale de închidere, temperatura din interior se va mări, iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infrarosii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschişi, iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpiraţie intensivă şi mult mai benefică.

Caldura oferită de razele infrarosii este una care este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât , deşi senzaţia de disconfort termic este minimă (la suprafata pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu) rezultatele sunt de două ori mai bune.

Corpul depozitează în decursul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele şi grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală. La caldura patrunzatoare a razelor infrarosii se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, ceea ce inseamnă că substanţele nocive sunt pur şi simplu împinse din corp cu transpiraţia, prin pori. În timp ce se presupune că la sauna obisnuită tranpiraţia constă în marea majoritate din apă şi doar maxim 15% grasimi şi alte toxine, în cazul folosirii căldurii patrunzătoare a infraroşiilor, ea constă în apoximativ 25-30% din grasimi, metale grele şi substanţe nocive.

Vasele de sânge se dilată, circulaţia sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se măreste, metabolismul este accelerat.

Tunelul cu infrarosii permite încalzirea diferentiată pe cele două cupole ale sale, putând regla temperatura în conformitate cu preferinţele ocupantului său: se poate seta astfel ca partea superioară a cupolei să ajungă la temperatura maximă, în timp ce partea sa inferioară să aibă temperatura camerei, sau invers.

Tunelul cu raze infraroşii are si alte efecte benefice asupra organismului:

– eliminarea tensiunilor din corp

– îmbunătăţirea circulaţiei sângelui

– activarea funcţiei de auto-însănătoşire şi apărare a corpului

– eliminarea mai bună a substanţelor nocive

– stimularea organelor, frecvenţei inimii si a metabolismului

– reducerea celulitei si îmbunătatirea aspectului pielii

– ajută la reducerea considerabilă a greutaţii corporale

– întinderi musculare

– dureri de articulaţii

– infecţii ale sinusului maxilar şi ale sinusului frontal,

Electrostimularea permite:

– slăbire localizată

– tratament anticelulitic

– fermitate bust

– slăbire ultra-rapidă

– lifting facial nechirurgical

– relaxare

Electrostimularea are efecte extraordinare prin:

– accelerarea circulaţiei sanguine,

– creşterea ratei metabolice

– mărirea capacitatii de absorţie a pielii

– îmbunataţirea circulaţiei periferice

– atenuează problemele legate de insomnii, constipaţie sau stres

– ajută la eliberarea serotoninei – hormonul responsabil de starea de bine

– îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, ajută la accelerarea formării de elastină şi collagen

Aparatul dispune şi programe faciale pentru ochi şi contur facial, efectuând tratamente de lifting facial, anticearcăn, depigmentare, prin eliminarea acumulărilor de melanină.

Ultrasunetele creează MICRO-VIBRAŢII invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime calcifiate, simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor şi eliminarea acestora din organism

De asemenea, ultrasunetele ajută la tratarea acneei, eliminarea toxinelor din corp, micşorează timpul de vindecare în cazul fracturilor osoase, având  un rol important şi în tratarea ridurilor şi vergeturilor.

DERMA SENSE este un aparat ultramodern, de ultimă generație, utilizat  cu succes pentru rezolvarea unor probleme de:

– obezitate, ţesuturi grase subcutanate moi, musculatură flască, tendinţe de îngrăşare, metabolism lent),

– musculatură cu probleme (ţesuturi musculare fibrozate, epidermă groasă si rigidă, dureri menstruale si constipație),

– abdomen inestetic (grăsime la nivelul abdomenului, şoldurilor si coapselor)

– celulita (țesut muscular fibrozat, epiderma groasă si rigidă, creșteri frecvente de tensiune sau colesterol peste parametrii normali)

– disconfort digestiv, flatulenţă (metabolism digestiv lent, constipaţie frecventă, flatulenţă)

– vene varicoase (circulaţie venoasă deficitară, crampe musculare frecvente sau spasme la nivelul picioarelor, senzaţie de picioare reci)

– relaxare (dureri de spate, dureri de gât)

-vergeturi cauzate de naştere (abdomen flasc, vergeturi albe sau roşiatice la nivelul abdomenului)

Aparatul cu ULTRASUNETE este destinat în special tratamentelor corporale legate de :

– atenuarea nodulilor celulitici şi reconturarea adipozităţilor localizate,

– îmbunătăţirea elasticitatii ţesuturilor, pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme si loţiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi

– accelerarea circulatiei sanguine şi a hidratării în profunzime a pielii.

Aparatul dispune şi programe faciale pentru ochi şi contur facial, efectuând tratamente de lifting facial, anticearcăn, depigmentare, prin eliminarea acumulărilor de melanină.

Ultrasunetele creeaza MICRO-VIBRAŢII invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spargând depozitele de grasime calcifiate, simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor şi eliminarea acestora din organism.

De asemenea, ultrasunetele ajută la tratarea acneei, eliminarea toxinelor din corp, micşorează timpul de vindecare în cazul fracturilor osoase, având  un rol important şi în tratarea ridurilor şi vergeturilor.

Corina Iacobini

Pentru informaţii suplimentare şi programări sunaţi la tel. 0257/211008 sau vizitaţi-ne în Arad, Piaţa Catedralei nr.8 – vis-à-vis de faţa Catedralei Ortodoxe, în spatele gheretelor