Browse By

Matei Suciu va vota moțiunea de cenzură: Sorin Grindeanu călca în picioare opțiunea românilor

Deputatul PSD de Timiș, Matei Suciu, se dezice de acțiunile lui Sorin Grindeanu, pe care le consideră ilegale, și anunța că va vota, alături de toți colegii parlamentari din țara, moțiunea de cenzură. Comunicatul lui Suciu vine după ce Grindeanu a fost sâmbătă la Timișoara pentru a cere suportul colegilor săi de organizație.

„Sorin Grindeanu și Victor Ponta călca în picioare opțiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD și Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în față legii și în față românilor pentru puciul din aceste ile.”

Deputatul de Timiș a mai precizat, într-o declarație de presă, că nu toți timișorenii sunt de acord cu acțiunea neconstituțională a lui Sorin Grindeanu și că cei mai mulți manifestă dispreț față de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie.

Potrivit unui comunicat de presă al PSD trimis sâmbătă presei, toate organizațiile partidului din țara, cu excepția filialelor din Timiș, unde este președinte Sorin Grindeanu, și din Caraș-Severin, au votat sâmbătă o Declarație comună prin care se desolidarizează de lovitură de stat de la Palatul Victoria”.