Browse By

Mark Zuckerberg a spus adio burlăciei

Cofondatorul şi directorul general al celei mai mari reţele de socializare, Facebook, s-a însurat cu iubita lui, Priscilla Chan. Evenimentul a avut loc sâmbătă, ceremonia desfăşurându-se la domiciliul lui Mark Zuckerberg, în Palo Alto, California.

O fotografie de la nuntă a fost postată chiar de Mark, pe pagina lui personală de Facebook. Postarea în care el îşi anunţa căsătoria a primit peste 700.000 de like-uri.

Mark Zuckerberg s-a căsătorit

Mark Zuckerberg s-a căsătorit

Miliardarul are 28 de ani iar de nouă ani este implicat în relaţia cu proaspăta lui soţie.

Potrivit Mediafax, nunta celor doi era programată de patru luni. Ceremonia a fost o surpriză pentru toată lumea pentru că invitaţii se aşteptau să sărbătorească recenta absolvire de către Priscilla a Universităţii de Medicină.

Mark Zuckerberg a studiat informatica la Universitatea Harvard. El a fondat Facebook în 2004. În 2006 a renunțat la studiile sale, fără a absolvi. Averea familiei Zukerberg a fost estimată în luna noiembrie a anului 2011 de către revista de afaceri „Forbes” la aproximativ 17.5 miliarde de dolari. În 2009, Mark a fost declarat cel mai tânăr self-made miliardar, în viața, din lume.

Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook

Mark Zuckerberg, co-fondatorul Facebook