Browse By

Mâine, 24 sept. Rugby: România vs. Anglia la Cupa Mondială din Noua Zeelandă

Mâine, 24 sept. Rugby: România vs. Anglia la Cupa Mondială din Noua Zeelandă

Mâine, 24 sept. Rugby: România vs. Anglia la Cupa Mondială din Noua Zeelandă

Rugby-ul de cea mai buna calitate continua la Cupa Mondiala de Rugby 2011 gazduita de Noua Zeelanda iar maine avem o partida care ne intereseaza in special pe noi romani. Nationala de rugby a Romaniei va intalni sambata dimineata de la ora 09:00 Anglia, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul trei de la Cupa Mondiala de Rugby. Un meci foarte important pentru stejari care au nevoie de un meci bun sambata pentru a mai spera la o victorie in meciul cu Georgia, meciul decisiv al acestei Cupe Mondiale de Rugby pentru Romania.
Romania a disputat pana in acest moment doua partide la editia din 2011 a Cupei Mondiale de Rugby. Dupa ce in prima partida a reusit un joc bun impotriva Scotiei, un meci pe care chiar daca l-au pierdut cu 34-24 toata lumea a fost multumita de reprezentantii nostrii insa apoi a urmat meciul cu numarul doi, un meci impotriva Argentinei pe care l-am pierdut mult mai categoric, cu 43-8.

De aceasta data in etapa cu numarul trei Anglia este adversara Romaniei, o echipa ce se afla pe locul patru in clasamentul mondial fata de pozitia cu numarul 18 pe care o ocupa Romania in acest moment. Anglia porneste clar ca favorita in aceasta partida insa poate vom reusi sa facem un joc bun impotriva lor. Sansele ca Romania sa castige meciul sunt destul de mici insa sa speram ca stejarii vor face o partida cel putin la fel de buna ca in meciul cu Scotia si atunci vor avea moralul foarte bun pentru meciul impotriva Georgiei. Cele doua echipe s-au mai intalnit in trecut de patru ori iar de fiecare data Anglia a reusit sa se impuna.
Partida Anglia v Romania de la Cupa Mondiala de Rugby 2011 gazduita de Noua Zeelanda va incepe sambata dimineata de la ora 09:00 pe Otago Stadium din Dunedin.
Lotul Romaniei pentru meciul Anglia v Romania de la Cupa Mondiala de Rugby 2011.

1 Nicolae Nere
2 Bogdan Zebega Suman
3 Silviu Florea
4 Valentin Poparlan
5 Cristian Constantin Petre
6 Sandu Stelian Burcea
7 Cosmin Aurel Ratiu
8 Ovidiu Tonita
9 Lucian Mihai Sirbu
10 Marin Danut Dumbrava
11 Adrian Marian Apostol
12 Iulian Dumitras
13 Ionel Cazan
14 Stefan Eugen Ciuntu
15 Florin Adrian Vlaicu
Replacements
16 Marius Tincu
17 Paulica Ion
18 Mihai Macovei
19 Daniel Gabriel Ianus
20 Valentin Nicolae Calafeteanu
21 Csaba Minya Gal
22 Catalin Marius Nicolae
Coach
Romeo Stefan Gontineac