Browse By

Mai multe bilete

După ce anterior această categorie a fost suplimentată, în urma mutării concertului la Zone Arena, biletele pentru gazon B au fost epuizate. În prezent, mai sunt disponibile trei categorii de bilete: gazon A – 190 lei, Golden Ring – 330 lei şi tribuna VIP (locuri pe scaune) – 590 lei. Biletele pot fi achiziţionate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua naţională Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange şi librăriile Cărtureşti).

O desfăşurare impresionantă de forţe se pregăteşte pentru concertul pe care trupa Aerosmith îl va susţine pe data de 18 iunie la Bucureşti, la complexul Zone Arena, peste 1.000 de persoane urmând să participe la amenajarea scenei de 500 mp, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilităţi şi la configurarea backstage-ului.

Potrivit organizatorilor, lucrările de amenajare la Zone Arena încep luni, cu patru zile înainte de data concertului.

Echipamentul tehnic al trupei va sosi la Bucureşti cu avionul.

Sorina Burlacu, director general Events, a declarat: „Un avantaj al relocării la Zone Arena (concertul a fost programat iniţial la Romexpo, n.r.) este faptul că este un spaţiu mai lat, care permite mai multor spectatori (inclusiv celor care au cumpărat bilete mai ieftine, în spate) să fie mult mai aproape de scenă şi să vadă mai bine. Iarăşi, din punctul de vedere al vizibilităţii, un beneficiu evident este că suprafaţa „gazonului” Zone Arena are o înclinaţie de 1,5 grade, ceea ce înseamnă că spectatorii din spate sunt din nou avantajaţi – ei au o perspectivă egală cu cea din faţa scenei, diferă doar distanţa.”

„La îmbunătăţirea vizibilităţii vor contribui, de asemenea, ecranele puse la dispoziţie (pe fundalul scenei, pe laterale, pe turnul de control). Vom amenaja o cale de acces suplimentară faţă de
intrările de care dispune în prezent Zona Arena, pentru a putea primi cum se cuvine zecile de mii de fani care vor fi prezenţi la concert”.

Intrarea în incinta complexului se va face prin Bd. Barbu Văcărescu, prin trei puncte de acces separate – una pentru spectatorii cu bilete la Gazon B şi Gazon A; una pentru spectatorii cu bilete la Gazon A şi una pentru spectatorii cu locuri la Tribuna Oficială şi Golden Ring. Organizatorii recomandă accesul dinspre Str. Gh. Ţiţeica, care va fi mai puţin aglomerat.

În ziua concertului, peste 400 de reprezentanţi ai forţelor de ordine vor asigura securitatea şi buna desfăşurare a evenimentului.

Spectatorilor li se recomandă să vină cât mai devreme la concert, pentru a evita aglomeraţia. Porţile se deschid la ora 18.00.

Având în vedere faptul că la concert sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane, se recomandă utilizarea transportului în comun. Variantele pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou – magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu sau Magistrala 1, staţia Ştefan cel Mare; tramvaiul 5; linia de RATB 110. Orarul mijloacelor de transport RATB din zonă va fi prelungit pâna la ora 24.00. În zonă nu vor fi locuri de parcare, astfel încât se recomandă celor care vor sosi totuşi cu autoturisme să parcheze în zone mai îndepărtate.

aerosmith-2

aerosmith-2

În deschiderea concertului susţinut de Aerosmith, ce va dura aproape două ore, va cânta trupa Reamonn.