Browse By

Locuri unde se găsește o toaletă gratuită și curată în orice oraș ai fi

Toaletele publice, gratuite și curate sunt un bun indispensabil pentru orice societate dezvoltată, astfel că în mare parte din locurile publice precum piețele, târgurile, spațiile verzi și parcurile, dar și în alte locuri cu trafic ridicat unde  nevoie de toalete publice. precum evenimente importante: concerte, meciuri de fotbal, ștrandurile și plajele.

Pentru început să identificăm cine este publicul nostru țintă?

Această întrebare ar putea absurdă, pentru că cu toți avem nevoie de o toaletă în fiecare zi. Dar, mă refer aici la:

  • turiști care ne vizitează țara și contribuie la economia țării;
  • copii care au nevoie urgent de WC, pentru că nu au fost încă educați să-și facă nevoile acasă și de multe ori se întâmplă ca părinți să-i lase să-ți facă nevoile în public, în văzul tuturor, mă întreb cum ajută acest lucru la dezvoltarea copilului ca adult;
  • muncitori de la clădiri importante aflate sub construcție, precum centre comerciale.

Avantajele unei toalete ecologice este în primul rând că servește scopul pentru care a fost realizată, și anume să asigure acea nevoie de bază a omului, iar în al doilea rând ocrotește mediul înconjurător prin utilizarea cantități acumulate ca fertilizator în agricultură, iar în al treilea rând este igienică, curată și mobilă, precum este această toaletă ecologică de la ibra.ro

toaleta ecologica racordabila

Turiști din România merg la hotel pentru WC

Acest lucru se întâmplă în România, o țară care din 2007 face parte din UE, are probleme în a dispune alocarea unor toalete decente în locuri precum: piețe, parcuri și muzee. Mă gândesc că turiști ar apela și la căutarea pe Internet folosind o aplicație de pe un smartphone, o tabletă sau de pe laptopul din dotare pentru a găsi cea mai apropiată toaletă de lângă ei. Cred că un prim pas spre îmbunătățire pe care îl poate face guvernul statului român este acesta.

Pentru turiști care nu găsesc o toaletă publică sau cea pe care au găsit-o este murdară, am aici câteva sfaturi utile de locuri pentru ei unde pot să găsească o toaletă curată și gratuită: restaurante, cafenele, pizzerii și fast food-uri mari din lanțuri internaționale și recunoscute la nivel mondial – nu dau nume, iar o altă variante sunt spitalele.