Browse By

La doar 4 ani un băiat se joacă Grand Theft Auto

Băiat de 4 ani se joacă Grand Theft Auto

La doar 4 ani un băiat se joacă Grand Theft Auto

Notițele editorului: trebuie să recunosc că m-am  confruntat cu un șoc inițial, din citirea titlului acestui articol, dar cred că nu ar trebui să comentez în continuare și să vă las pe voi oameni buni să experimentați această poveste doar pentru voi. Sincer, nu cred că veți fi dezamăgit. Alex-

_______________________________________

La o vârstă foarte impresionantă de doar patru ani, băiatul a iubit Grand Theft Auto. Mai precis, el a jucat versiunea Hot Coffee moddable, San Andreas. Înainte că Serviciile de protecție a copilului să îi dăruiască tatălui onoarea de prestigiu de tată al anului, permiteți să vă explice.

Jocurile au fost o parte din viață băiatului, din momentul  în care s-a născut, așa că nu am fost surprins când el a arătat un interes în jocurile video la vârstă de doi ani.

Am început să-l pun pe unde am început cariera mea de jocuri: original Nintendo Entertainment System. El a construit coordonarea lui mână -ochi şi a luat o punte de legătură de sub Bowser în cel mai scurt timp. Apoi, într-o zi, el a luat o bucatica din mine,  joc Grand Theft Auto: San Andreas şi întrebat dacă el ar putea juca. .Ceea ce a urmat, a fost destul de previzibil.

Cu un controler de DualShock în mână, a început să apese fiecare buton individual, astfel că el a încercat să își dea seama care sunt funcțiilor lor. În curând a întrebat, „Cum pot obţin o maşină?” I-a arătat și i-a spus, „una cu triunghiul verde pe ea.”

Opreşte-te! Sau mama mea va trage!

Opreşte-te! Sau mama mea va trage!

L-a sfătuit să ia mașină din față lui, care aștepta la lumina roșie. El repede s-a uitat la tatăl său cu dezgust și refuzat, declarând că mașină era deținută de către altă persoană. Răspunsul său l-a uimit, așa că a decis să stea pe “spate” și să observe modul în care băiatul său a ales să a interacționeze cu acest joc extrem de controversat, fără ajutorul unui adult putred la minte ca tatăl său.

În cele din urmă a luat o maşină vacantă şi a început să conducă. El a fost foarte conştient de celelalte automobile şi pietoni. El nu a ştiut regulile de circulație, astfel încât el a fugit de lumini de culoare roşie şi a condus în direcția greșită o strădă cu sens unic. Cu toate acestea, el s-a oprit la intersecțile în cazul în care un grup de automobile s-a adunat să așteptare pentru ca semaforul să fie verde.

La o astfel de intersecție a încercat să frâneze, dar conducea prea repede. În loc să se lovească de partea din spate a mașinii din fața lui, el a virat la dreaptă și a urcat pe trotuar. În acest fel, el a călcat accidental o femeie. Lui i-a fost incredibil de rușine de el însuși încât și-a cerut scuze abundent.

„Este în regulă. Este doar un joc. Nu este real.”, l-am asigurat. După câteva minute de a îi explică diferență dintre un joc și viață reală, s-a simțit suficient de confortabil pentru a continua să joace.

Numai secunde mai târziu, a văzut un poliţist sărind din maşina lui de patrulare pentru a urmări un criminal din San Andreas.  Ochii lui se aprinse, el a întrebat dacă ar putea conduce mașina de poliție. I-am amintit că este doar un joc, şi că poate lua mașina.

Când el a condus mașina de poliție, tatăl i-a apăsat L3 pentru a activa luminile şi sirena.  El a cerut foarte emoţionat dacă ar putea să îi prindă pe băieții răi. Cu un zâmbet mare , tatăl a apăsat R3 pentru iniţierea misiunilor vigilante.  A fost ca şi cum imaginatia lui a venit la viaţă. El a fugit să prindă delincvenți din stânga și din dreaptă. Cum era de așteptat, activitatea periculoasă a unui ofițer a adus o ambulanță.

Cel mai rău coşmar al lui Joe Lieberman

Cel mai rău coşmar al lui Joe Lieberman

În tot timpul cu Grand Theft Auto el niciodată, nu o dată, a întâlnit oricare din controversele din jurul acestui binecunoscut titlu de joc. El nu a bătut nicio prostituată cu o bâtă de baseball.  El nu a vândut sau produs droguri. El nu a avut o ieşire violentă de criminal. El nu a avut cu siguranță, nici o dată, o ceașcă de cafea fierbinte. El nu a evitat aceste lucruri pentru că i-am spus să nu le încerce. . Aceastea doar nu au avut loc pentru a-l să comită aceste acte.

Evaluare ESRB găsit pe coperta fiecărui joc este un instrument excelent pentru părinții care nu sunt familiarizați cu jocuri și conținutul lor, dar nu sunt de acord cu tărie ca folosind-ul ca un instrument pentru a crește copiii noştri. Fiecare copil este diferit şi, ca părinţi, este responsabilitatea lor pentru a satisface nevoile individuale. Autorul înţelege că nu fiecare copil este ca al lui, aşa că nu ar recomanda că fiecare părinte să permită copilului lor să se joace Grand Theft Auto. Dar recomandă să se asculte şi de cei mici pentru a determina ceea ce sunt capabil să manipuleze şi de ce nu sunt gata pentru încă o atenţie. Ei chiar ar putea surprinde în mod placut şi să găsească lumina în ceva crezut că ar fi atât de întuneric.

Sursa:

http://www.bitmob.com/articles/my-four-year-old-son-plays-grand-theft-auto