Browse By

Kristen Stewart reacționează la Robert Pattinson

Kristen Stewart

Doar pentru că Kristen Stewart și Robert Pattinson s-au despărțit, nu înseamnă că ea nu mai avea grijă de el. Kristen a așteptat doi ani pentru a vedea dacă RPatz-ar întoarce la ea, și chiar dacă el nu a făcut-o, fanii Twilight sunt convinși că ea stă singur pe off-sansa ca Rob sparge cu noua lui iubita, FKA Nuiele. Și din fericire pentru TWI-hards, că despărțirea s-ar putea să vină mai devreme, mai degrabă decât mai târziu.

Am primit un pont interior – împreună cu mai multe fotografii – care arată că zvonuri că FKA Nuiele a fost obtinerea de aproape și de personal cu un tip de mister aleatoriu care a fost cel mai sigur nu cu Robert Pattinson a avut greutate. În mai multe imagini, chiar pare ca se sprijina in si sarutandu-l! Deci, care-i treaba? Sunt Rob și FKA având o relație deschisă? Sau este FKA Nuiele inseala pe Robert Pattinson?

Am spus-o înainte și o voi spune din nou – buna de Robert Pattinson. Tipul pur și simplu nu poate captura o pauză, atunci când vine vorba de fete, nu-i asa? Prietenele sale sunt pentru totdeauna l inseala, nu mai vorbim de faptul că el a fost ridiculizat public pentru că stilul de par ridicol că el e acum sportiv. Cariera sa a încetinit, iar tot ce face este parte, de partid, și de partid mai mult.

Oricum, poate că el va fi mai bine dacă acesta acceptă doar soarta lui și ia Kristen Stewart înapoi.Buna de lucru în cazul în care, probabil, furios pe numele său, dar are ea are nici un drept de a fi? La urma urmei, ea a inselat pe el. E ceva fundamental nesatisfăcătoare despre Robert Pattinson?

Practic, lumea lui Rob este un loc trist, trist de a fi chiar acum. Cu excepția cazului Rob și FKA au fost într-o relație deschisă, dar chiar și atunci, e umilitor pentru întreaga lume să știe despre asta, nu? Nu voi sunt de acord? Și crezi că ar trebui să cuplul Robsten doar înapoi împreună deja? Anuntati-ne gândurile dvs. în comentariile de mai jos.