Browse By

Kit pentru încălzirea scaunelor din maşină şi întrebări frecvente

Sursa imaginii: AutoLux.ro

Dacă trebuie să călătoreşti pe distanţe lungi şi ai dureri de spate atunci un scaun încălzit te poate ajută. Zonele de căldură sunt ca nişte atingeri plăcute şi ajută la catifelarea spatelui.

Căutând pe AutoLux.ro în categoria electrice auto, sub categoria kit încălzire scaune auto am găsit practic acelaşi kit care costă doar 140 lei. Dacă cumperi două kituri atunci e mai bine să cumperi pachetul care conţine cele două kituri (240 lei) pentru că economiseşti 40 lei decât dacă le cumperi separat (280 lei).


Kitul de încălzire a scaunelor din maşină sunt realizate din carbon şi permit o tranziţie uşoară a scaunelor normale în scaune cu încălzire.


Kitul de încălzire din carbon este superior faţă de alte tipuri de încălziri din mai multe motive: putere de încălzire, viteză de încălzire, flexbilitate şi rezistenţă mecanică, fiabilitate, posibilitatea perforării, tăierii elementelor.

Întrebări frecvente

De ce un kit de încălziri din carbon?
Pentru că acest material este folosit de marii constructori de maşini premium de pe piaţă (Audi, Mercedes, BMW, etc) şi este cel mai performant tip de încălzire la momentul actual.

Cât de repede se încălzesc scaunele?
Cu o putere de aprox. 50-60W per scaun şi cu ajutorul materialului din care este realizat se permite o încălzire foarte rapidă de aprox. 1-2 minute maxim.
Ce aduce în plus acest kit din carbon faţă de alte tipuri?
Uniformizarea încălzirii, viteză foarte rapidă de încălzire, se permite tăierea, intreruprea sau perforarea elementelor fără a afecta funcţionarea acestora.
Ce dimensiuni are kitul pentru încălzirea scaunelor din maşină?
46X23 cm
Ce tipuri de butoane are kitul?
Butoane cu iluminare cu 2 trepte.
Cât de sigure sunt kiturile?
Kiturile sunt dotate cu un contact de tip bimetal care opreşte alimentarea dacă se depăşeşte temperatura de siguranţă. Totodată, textilul pernelor este ignifug. Siguranţă încălzirilor este similară cu cea a celor OEM.
Cum se instalează?
Elemetele de încălzire se introduc în scaun între tapiţerie şi buretele scaunului. Firele sunt conectate la plus contact iar butonul se fixează acolo unde se doreşte. Instalarea este foarte simplă şi uşoară.
Dacă am tapiţerie de piele vor funcţiona aceste kituri?
Da, cu absolut orice tip de tapiţerie.
Pentru mai multe date tehnice se poate face click pe imaginea produsului de mai sus.
Produsul este livrat de Autolux şi vine cu un manual cu instrucţiuni de instalare şi cu o garanţie de 12 luni. Pachetul conţine un cablaj cu buton de  2 trepte pentru fiecare scaun în parte şi două elemente de încălzire carbon cu suprafaţă de 46 cm X 23 cm (şezut şi spătar) pentru fiecare scaun. Orice produs Autolux este asigurat până la primirea de către clientul nostru. În limita stocului disponibil. Pozele pot avea titlu informativ.
Despre Autolux
Autolux este un importator şi distribuitor de piese, accesorii auto & produse tuning cu  o activitate de peste 10 ani de în comerţ, servicii şi producţie. Aceştia deţin cea mai mare gama de produse online: 150.000 de accesorii şi 2,5 milioane de piese.