Browse By

Kevin Batchelor, Pilgrims UK – Gestionarea comunicării în afaceri în limba engleză

sigla Pilgrims UK

sigla Pilgrims UK

Kevin Batchelor, Head of Trainer Pilgrims Marea Britanie, va susţine o zi de training gratuit cu tema „Gestionarea comunicării în afaceri în limba engleză”.

Evenimentul, organizat de Creative Business Management în parteneriat cu Pilgrims Marea Britanie, are loc pe 18 noiembrie 2011, la Hotel Howard Jonhson, începând cu ora 10.00, şi este dedicat HR Managerilor şi directorilor de IMM din România.

Sesiunea de training este destinată HR Managerilor din companiile multinaţionale care doresc să-şi îmbunătăţească abilităţile de negociere şi de prezentare în limba engleză.

Prezentarea trainerului va cuprinde trei module structurate pe teme precum îmbunătăţirea abilităţilor de prezentare în limba engleză şi o secţiune dedicată activităţilor practice. Modulele teoretice sunt însoţite de exemple şi studii de caz concrete prezentate de trainer şi comparate cu experienţele profesionale ale participanţilor.

„Trainingul reprezintă o analiză a nivelului de cunoştinţe de limba engleză şi este în acelaşi timp o oportunitate de a vedea cum sunt structurate cursurile de limba engleză pentru profesionişti. Ne adresăm HR managerilor şi antreprenorilor pentru că ei sunt primii care sesizează nevoile de dezvoltare profesională în cadrul unei companii. Credem că abilităţile de comunicare în limba engleză sunt printre cele mai importante elemente de perfecţionare de care are nevoie o companie”, a declarat Cătălina Soare, coordonatorul proiectului.

În urma participării la trainingul susţinut de Kevin Batchelor, invitaţii vor obţine o diplomă din partea Pilgrims Marea Britanie.

Cu o istorie de 35 de ani, Pilgrims Marea Britanie a lucrat cu companii şi studenţi pentru dezvoltarea competenţelor de comunicare precum: abilităţi de prezentare, negociere sau comunicare interculturală.

Printre clienţii Pilgrims se numără: Coca–Cola, Amway, Ernst & Young, Dell, Pirelli, Oracle, Orange, Roche, Veolia, Lufthansa, JTI, Henkel, L’oreal, GE etc.

Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile. Invitaţia este nominală şi se poate obţine prin trimiterea unui mail la [email protected]

Pentru mai multe detalii accesaţi www.cbmanagement.ro!

Website: http://www.cbmanagement.ro/noutati.html