Browse By

Kartingul pe roți gonflabile: un sport competitiv pentru copii

Să iubim sportul! Asta ar trebui să le spunem copiilor noștri, încă de la o vârstă fragedă! Și totuși deviza unor învingători, vine întotdeauna, susținută de puterea exemplului, de practică și exercițiu, de perseverență și conștiinciozitate!

A înțelege eficacitatea sportului, în viața omului, reprezintă abordarea unui stil de viață sănătos, care să includă o anumită educație și care să dezvolte în mod natural, personalitatea unui individ, dornic să exceleze, să reprezinte cu acuratețe, un exemplu viu, de sănătate! Pentru că asta este de fapt, sportul: minte sănătoasă, într-un corp sănătos, după cum afirmă, poetul latin, Iuvenal, “ Mens sana în corpore sano”.

Fiecare dintre noi, reprezintă fără îndoială, o sursă de energie cu un deosebit potențial, atât la nivel mental, cât și fizic! Pentru că legea firii, indică în mod evident, îmbunătățirea calității vieții, prin includerea sportului, în activitățile de zi cu zi, cu atât mai mult, cu cât aderarea la o activitate sportivă, se face încă din primii ani, de viață!

Pornind de la conceptul educației fizice, avem așadar, posibilitatea de a opta pentru diferite segmente sportive, grație diversității sale!

Karting – este despre cum să devii competitiv!

O sursă ce a inspirat deja, mulți iubitori ai sportului, este kartingul, un tip de competiție care înlesnește anumite calități precum ambiție, atenție, disciplină, concentrare și autocontrol susținut în mod paradoxal, de creșterea adrenalinei, înainte, în timpul și după ce competiția va fi luat sfârșit!

Și pentru că trăim într-un secolul al schimbărilor, deși eficace, bicicletele sau tricicletele, parcă nu sunt atât de atractive și interesante, precum karturile, aceste dispozitive mecanice, perfecte pentru copii și care reprezintă tocmai un automobil de curse mic, cu caroseria și partea mecanică simplificate dar și cu viteză redusă.

Astfel de automobile, conferă unicitatea trăirilor din cadrul unor activități sportive, deosebit de plăcute și antrenante, pentru iubitorii de competiții! Și pentru că orice lucru plăcut, trebuie să pornească de undeva, iată că aceste karturi, vin și în sprijinul nostru, al părinților, deoarece noi avem datoria de a ne călăuzi copiii, către cunoaștere, diversitate! Și cum, la vârstele fragede, copiii au o capacitate extraordinară, de asimilare și adaptabilitate, șansa de a practica acest tip de sport, karting, este de fapt, o invitație la dezvoltarea sa, cognitivă și personală!

Karturile pe roți gonflabile

Echipate corespunzător categoriilor de vârstă, karturile pe roți gonflabile, reprezintă o alternativă excelentă, de a le oferi copiilor iubitori de sport, o experiență frumoasă și plauzibilă, facilă totodată, existând atât posibilitatea efectuării unor simple plimbări prin parc sau prin curtea casei, cât și participarea la antrenamente și competiții, organizate pe pistele de profil!

Și cum România este o țara frumoasă, din care s-au evidențiat întotdeauna, și elemente pozitive, iată că și amplasarea unor spații special destinate iubitorilor de karting, este de bun augur, fiind apreciată la adevărată valoare, și peste hotare!

Nu puține sunt exemplele cu locațiile în care puteți să va înscrieți prichindeii, pentru un instructaj veritabil, de karting! La Arad dar și în București precum și în Timișoara, aveți posibilitatea să trăiți momente de neuitat, surprinzătoare mai ales pentru copii, cei care sunt atât de dornici de cunoaștere și cu o energie debordantă, de cele mai multe ori!

Karturile, echipate după standarde înalte, menite să asigure confortul și siguranța copilului dumneavoastră, sunt, dacă doriți să abordăm și latura sensibilă a umanității, ca un factor de fericire și dragoste oferită necondiționat, de către un părinte, copilului sau! A-ți cunoaște copilul, înseamnă a ști cum să îl faci fericit!

Pe nichiduta.ro poți găsi o ofertă elaborată, conform așteptărilor dumneavoastră și a micuților dumneavoastră. Iată de exemplu un model de kart cu roți gonflabile cu un preț redus cu 15% la doar 370 lei denumit Kart cu pedale cu roți gonflabile Falcon Blue (imaginea de mai sus).