Browse By

Invitaţii gratuite Google + (plus)

Invitaţii gratuite Google + (plus)

Invitaţii gratuite Google + (plus)

Una dintre cele mai noi retele sociale este acum Google Plus si multa lume vrea sa intre sa vada cum este si sa-si faca propriile opinii.

Multe bloguri si site-uri pentru a iti da o invitatie te pun sa-I urmaresti pe facebook, pe twitter, sa apesi like pe articolul lor si sa scrii despre articolul lor pe twitter.

Eu vi le dau fara sa faceti nimic in schimb, doar sa trimiteti un e-mail pe adresa redactia[at]oglindadevest.ro , puneti @ in schimbul [at] (metoda anti spam) pentru ca este nevoie de o adresa de e-mail pentru a trimite invitatii google plus.

Daca nu vreti sa trimiteti un e-mail, atunci comentati la acest articol cu un mesaj de tipul „vreau si eu invitatie”, si completati cu adresa voastra de e-mail valida. Scrieti in comentariu ca vreti o invitatie, ca sa va deosebesc de oamenii care doar vor sa comenteze.

Voi da invitatii pana nu o sa-mi mai permita cei de la Google.

Doar daca vreti si credeti ca sunteti interesati de ceea ce scriu puteti sa ma urmariti pe Facebook sau Twitter, dar daca nu vreti tot va voi da invitatii.

Atentie! Nu scrieti adresa de e-mail in campul destinat mesajului, doar in campul de email. Daca nu va descurcati mai degraba trimiteti un e-mail pe adresa mentionata. Sunt multi boti de spam care indexeaza adresele. Sau daca vreti s-o scrieti, scrieti in formatul adresa[at]domeniu.com .

  • vio

    As dori si eu o invitatie te rog frumos:)

    • oglindadevest

      ai primit, verifica pe e-mail :) apropo ne sustii daca ne dai un like pe facebook sau follow pe twitter ;)