Browse By

Întrecere între amatorii la Expo Arad Tuning Show!

Transport-Ar-Expo-Arad-Tuning-ShowCampionatul de îndemanare auto pentru amatori se prezintă cu o a II – a etapă alături de o etapă naţională de car audio şi un spectacol de tuning auto intitulat anul acesta „Show & Shine”.

În organizarea VSS Racing Club, întrecerea automobilistică reuneşte la start conducatori auto amatori, cu maşinile de stradă, singura condiţie impusă fiind purtarea unei căşti de protecţie.

Concurentii pentru indemanare sunt asteptati duminica, cu incepere de la ora 8 la Expo Arad International, calea Aurel Vlaicu FN (www.expoarad.ro), mai multe pe forumul site-ului www.vssracingclub.ro/forum, e-mail [email protected].

„Este al doilea an consecutiv, în cadrul târgului Transport-Ar de la Expo Arad, când se pot întalni cele trei pasiuni principale legate de maşină: viteza şi îndemânarea la volan, tuningul şi bineinteles nelipsitii decibeli ai sistemelor audio. Anul acesta Expo Arad Show reuneşte participanţi atât din vestul ţării cât şi din alte zone: Bucuresti, Braşov, Sibiu, Cluj, etc, devenind astfel pe lângă o tradiţie şi un punct de reper în concursurile legate de maşini”, spune Arthur Balogh, unul dintre organizatorii evenimentului.