Browse By

ÎMPRUMUTĂ INTELIGENT! ediția a 2-a se încheie cu succes

Ediția a doua a campaniei de educație financiară ÎMPRUMUTĂ INTELIGENT!, inițiată de Microfinance Center și implementată în România de Vitas IFN, se încheie astăzi, 31 octombrie 2016. Îndemnul nostru la creditare cu responsabilitate a ajuns până acum la peste 80.000 de persoane. Vom răspândi în continuare acest mesaj în mediul online. Vitas a oferit răspunsuri utile acelor întrebări pe care toți micii întreprinzători ar trebui să și le adreseze înainte de a lua un împrumut:

1. Cât îmi permit să împrumut?

2. Știu cât voi avea de plătit?

3. Înțeleg pe deplin contractul?

4. Ce ar trebui să fac dacă nu sunt mulțumit(ă)?

5. Cum îmi pot controla nivelul de îndatorare?

Despre Vitas IFN România

Vitas IFN este o instituție financiară nebancară de microcreditare, ce oferă produse și servicii simple, rapide și inovatoare pentru clienții ne-bancabili din vestul și centrul României. Încă de la începuturile sale, în 1996, Vitas IFN a susţinut creșterea și dezvoltarea a peste 20.000 de întreprinzători, astfel devenind unul dintre pionierii creditării bazate pe analiza fluxului de numerar și a capacității reale de plată.

Despre Microfinance Centre (MFC)

Microfinance Center (MFC) este o organizație non-profit din Polonia, fondată în 1997, care funcţionează drept centru de resurse pentru mai mult de 100 de instituţii de microcreditare din peste 30 de ţări ale Europei şi Asiei Centrale. MFC organizează traininguri, consultanță, networking și cercetare pentru membri în scopul dezvoltării sericiilor de microfinanțare din europa și Asia Centrală.