Browse By

Imaginația creatoare

Imaginația umană poate ajunge până în cele mai neașteptate locuri: de la greșelile din știință și tehnologie care rezvoluționează lumea, până la Science-Fiction, religie și de ce nu și până la subiectele mai tabu precum: fantezii erotice.

Fantasy

Fantasy de simsoclub

Ce este defapt imaginația?

Imaginația sau visarea cu ochii deschiși este abilitatea de a îți forma imagini mintale fără ca ele să fie percepute de simțurile tale. Ea ne ocupă o mare parte din timpul nostru liber, chiar dacă mai practicăm un sport sau ne bucurăm de vreo formă de divertisment precum: filmele, muzica și jocurile.

O imaginație puternică îți dezvoltată și abilitățile creative. Este un instrument util pentru recreație și pentru a îți modela lumea din jurul tău și de ce nu până chiar și propria viață.

Imaginația are un rol important în viața fiecărui dintre noi, fie că suntem conștienți sau inconștienți de asta.

Un scurt exercițiu de concentrare: Numără în minte de la 100 la 1 fără să să numeri greșit, să te gândești la altceva sau să uiți ce faci în acel moment. Mai mult ca sigur că nu îți va reuși din prima încercare.

Pentru a avea succes în orice domeniu este nevoie de puterea imaginației și de concentrare.

Dar revenind la subiectul tabu de la început, există și imaginația din dormitor, unde lumea discută mai puțin public despre asta și se rezumă la a negocia cu partenerul/a despre ce jocuri de rol sau poziții vor să încerce.

Fanteziile erotice pot face parte din două categorii cele doar imaginate și celelalte care sunt și puse în aplicare. De aici, încolo, ele pot fi împărțite în câteva domenii precum: amuzante, cu jucării, celebrități, romantice sau SF.

Concluzie
Este bine de știu că prin înțelegerea importanței imaginației și a creativități în orice domeniu conduce în final și înspre o satisfacție personală mai mare.