Browse By

Horoscop 2012 Scorpion

Scorpio
(Oct 24 – Nov 22)


Noi proiecte si idei iau aripi în acest an de 2012. Tu trebuie să treaci printr-o nouă etapă din viaţa ta prin car esă îți exonerezi problemele care te bântuiau în ultimii ani sau luni.

GENERAL

Scorpionii vor tuna si vor fulgera, daca lucrurile nu le ies pe plac in 2012. Oricum ar fi, scorpionii vor invata sa se bucure chiar si de micile detalii ale vietii. Ambitia si hotararea ii ajuta sa faca lucrurile asa cum le vor ei.

BANI SI CARIERA

Totul pare echilibrat in acest sens in 2012. Momentele de sclipire de inteligenta vor alterna cu cele de latenta, dar nu veti avea de pierdut, chiar daca nu functionati la cote maxime chiar mereu. Aveti ocazia sa va corectati eventualele greseli, pentru ca sefii sunt rabdatori in ce va priveste. Creativitatea combinata cu putin risc va va aduce multe beneficii anul acesta.

IUBIREA

Daca pana acum stateati destul de prost la capitolul empatie, 2012 va face mai deschisi. Va veti intelege mai bine ca niciodata partenerul si nu veti avea probleme in a comunica eficient. Sunteti plini de energie si de creativitate, lucru care va aduce beneficii si in plan amoros. Partenerul va aprecia noua latura pe care o puneti pe masa in anul acesta. Celor singuri li se va parea usor sa isi faca noi cunostinte, chiar daca relatiile nu se vor aprofunda neaparat.