Browse By

Horoscop 2012 Rac

Rac
(Iun 22 – Iul 23)

Schimbări majore în relațiile tale sunt pregătite pentru anul 2012 din zodia Rac. Unii dintre cei din apropierea ta sunt susceptibile de a te lasă ușor baltă din cauza horoscopului. Dar evita să te bazezi prea mult pe alți ci mai mult pe propriile forțe. Apoi pacea şi calmul va prevala în viaţa ta în 2012.

Universal
Anul 2012 a plin de mister in ce priveste viata racilor. Va asteapta mute surprize la un nivel profund, sensibil si emotional. Chiar daca lucrurile se misca un pic prea incet pentru gustul vostru, aveti parte de multa creativitate si lucruri interesante.

Financiar
In mod normal faceti totul ca la carte, asa ca nu va explicati de ce succesul nu pare sa va bata la usa. Inceputul anului pare foarte promitator, dar, pe masura ce trec saptamanile, lucrurile se complica. Cei care vor lupta pentru a-si atinge scopurile nu vor resimti insa aceasta perioada atat de mult. Daca asteptati insa ca lucrurile sa se rezolve de la sine, va afundati si mai mult in probleme. Va fi necesara o reevaluare a propiei activitati, pentru a depista eventualele greseli care va impiedica ascensiunea. Vara pare sa va aduca totusi o restabilizare financiara, asa ca lucrurile nu vor fi chiar atat de grele.

Dragoste
Prima parte a anului nu va fi usoara pentru raci nici in plan amoros. O relatie care e pe cale sa se incheie le va da de cap nativilor din aceasta zodie. Cu putina rabdare si prin chibzuinta, veti trece peste acest impediment. O vacanta alaturi de persoana iubita va poate creea cadrul intim de care aveti amandoi nevoie pentru a salva ceea ce aveti impreuna. Nu va fi usor, dar merita incercarea!