Browse By

Horoscop 2012 Gemeni

Gemeni
(Mai 22 – Iun 21)

Anul 2012 va fi un an plin de evenimente pentru Gemenii din analiza horoscop. Activități noi prind viață cu idei şi obiective noi în viață. Vei ieși din cutie și te vei aventura în teritorii necunoscute cu o vigoare și tărie reînnoită.

General
Anul 2012 nu aduce pentru gemeni prea multe lucruri de dezbatut, spre nefericirea lor. Lucrurile sunt clare pentru acesti nativi, asa ca nu ramane loc de discutii. Cariera va suferi cateva atacuri, dar viata amoroasa va fi calma si nu va trece prin incercari. Sanatatea va cere insa putin mai multa atentie ca in anul precedent, asa ca ingrijirea personala e in centrul atentiei.

Financiar

2012 va aduce in prim plan la locul de munca. Cei din jur vor tinti spre bunurile voastre si vor face tot posibilul sa va ia ceea ce va apartine. Incercati sa mentineti o atitudine ferma. Mai ales in ce ii priveste pe cei de la conducere, care trebuie sa ia la cunostinta in legatura cu realizarile gemenilor. Toate acestea vor fi rasplatite in noiembrie si decembrie, cu o crestere pe plan profesional.

Dragoste

Anul 2012 aduce multa confuzie in viata amoroasa a gemenilor. Nu e cazul sa luati hotarari impulsive, chiar daca aveti tendinta de a face schimbari majore in viata voastra. Aveti relatii excelente cu familia si prietenii, asa ca bucurati-va de ceea ce va ofera acestia. Viata amoroasa e calma si pasnica.