Browse By

Horoscop 2012 Fecioară


Fecioara
(Aug 24 – Sep 23)

În acest an se vor vedea abilităţile creative pe care le vei expune în exterior mulțumită zodiei tale fecioră. Exprimă-te cât mai bine posibil, deoarece aceasta este perioada de timp pentru a îți prezenta abilităţile.  De asemenea, este de aşteptat ca unele rezultate să fie dureroase în 2012.

Stabilitatea e cuvantul care va guverna viata fecioarelor in 2012. Lucrurile vor fi simple si conforme cu asteptarile acestor nativi destul de pretentiosi. Nu aveti parte de prea multa adrenalina, dar asta nu e neaparat un lucru rau. E un an bun pentru a va concentra pe cariera si pe vata sociala.

Bani

Cariera si finantele vor avea de suferit din cauza ca nu stiti sa va temperati. Nu sariti peste detalii, daca vreti sa va pastrati situatia intacta! Faceti lucrurile responsabil, ca la carte chiar, pentru ca orice detaliu omis poate sa va aduca mari prejudicii. Pentru voi, respectarea regulilor e un lucru mai mult decat bun, mai ales in 2012.

Iubirea

Multe lucruri ii asteapta pe nativii din fecioara in plan amoros. Problemele din iubire, ca si cele profesionale, trebuie rezolvate cu calm si rabdare. Lucrurile nu se rezolva de la sine asa ca a actiona e cel mai bun lucru pentru voi. Cereti si ajutorul daca e nevoie, dar nu va lasati relatia sa se duca pe apa sambetei! Daca treceti cu bine de prima parte a anului, luna iunie deja calmeaza apele in relatia voastra.