Browse By

Horoscop 2012 Berbec

Berbec
(Martie 21 – Aprilie 20)
Pacea şi liniştea sunt prognozate pentru tine în acest an de horoscop . O mare parte din eforturile şi proiectele tale din urmă vor veni în prim-plan în acest an pentru zodia Berbec.

GENERAL

2012 va fi un an plin de aventura pentru nativii din berbec. In ultimii ani, viata voastra a fost supusa unor tipare nu tocmai comode. Toate eforturile isi gasesc insa rasplata in 2012. E un an bun, mai ales in plan profesional. Chiar daca in unele planuri, eforturile vor fi mai mari, rezultatele vor fi pe masura.

BANI

Nu e cazul sa aruncati bani in stanga si in dreapta inca, dar anul 2012 promite venituri multumitoare pentru berbeci. Planurile legate de bani si cariera par sa se plieze perfect pe posibilitatile nativilor acestei zodii. E posibil sa primiti o promovare sau sa va duceti cariera cu un pas mai departe. Chiar daca asta inseamna sa va schimbati locul de munca, rezultatul acestei decizii se va dovedi a fi benefic. Prima parte a anului va fi cea mai buna in acest sens. Ideile bune va vin fara nicio problema si impresionati prin initiativa de care dati dovada.

IUBIRE

Daca in plan profesional, lucrurile par sa va vina ca o manusa, in planul sentimental va trebui sa depuneti ceva eforturi pentru a obtine exact ceea ce va doriti. In prima parte a anului, relatiile voastre vor fi pe pozitia de asteptare. Nu va asteapta nimic spectaculos, chiar din contra. Trebuie sa fiti pregatiti pentru o eventuala disputa destul de ampla cu un membru al familiei sau cu cel drag. Aveti tendinta sa ignorati micile avertismente si lucrul acesta se va intoarce impotriva voastra. Incercati sa va impuneti sa comunicati orice problema aveti in relatii, altfel veti ajunge intr-un punct mort. Prima parte a anului e avanpremiera unei posibile rupturi care va surveni in ultima parte a lui 2012. O puteti evita, daca nu renuntati prea usor.