Browse By

Horoscop 2012 Balanță

Libra
(Sep 24 – Oct 23)Viaţa este mult mai fericită, mulţumită şi mai uşoară pentru balanțe în acest an de 2012. Tu vei avea mai multă libertate decât înainte de această perioadă. Concentrează-te pe viitorul tău şi fă unele întineriri spirituale.

Universal
Pentru balante, anul 2012 aduce o mare dorinta de a incerca lucruri inedite. Cariera nu va scapa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevarat in cale balantelor. Nativii acestei zodii vor atrage multe priviri si nu vor trece neobservati.

Bani și carieră
Toate deciziile proaste luate in trecut par sa se intoarca imptotriva voastra acum. Banii nu va vor da afara din casa, pentru ca nu ati stiut sa ii administrati eficient. De obicei, calmul si chibzuinta va scoate din necazuri. E cazul sa le folositi si acum. Pana la urma, planificarea e asul vostru din maneca. Puneti-va talentul la munca!

Dragostea
Balantele au tendinta sa se panicheze cand lucrurile par sa scape de sub control. Traiti o iubire foarte pasionala care va cam taie craca de sub picioare. Nu mai rationati atat: incetiniti putin rimtul daca asta va multumeste, dar nu uitati sa va si bucurati de fluturasii din stomac! Pacea si linistea se vor instala si ele spre sfarsitul anului,