Browse By

Hillary Clinton: „Au fost momente când nu am mai vrut să plec vreodată din casă”

Hillary Clinton, a făcut prima apariție publică, deoarece concede alegerii lui Donald Trump în urmă cu o săptămână, o provocare susținătorilor să continue lupta pentru o țară care este „plin de speranță, incluzivă și cu inima mare”.

„Voi veni aici în seara asta recunosc nu a fost cel mai ușor lucru pentru mine”, a declarat Clinton publicul din Washington DC. „Au existat de câteva ori în această săptămână trecut, când tot ce-am vrut să fac a fost doar să mă ghemuiesc cu o carte bună sau câinii noștri și nu vor părăsi niciodată casa vreodată.”

Clinton a fost programat sa apara la eveniment – o gala pentru Defense Fund Copiilor, unde a început cariera în urmă cu mai mult de patru decenii – înainte de înfrângerea ei uimitoare. Fondatorul organizației, Marian Wright Edelman, un vechi prieten, a introdus Clinton publicul predominant feminin ca „președinte al poporului”, menționând că ea conducea votul popular cu mai mult de 1 milion de voturi.

„Știu că în ultima săptămână o mulțime de oameni s-au întrebat dacă America este țara ne-am gândit că a fost”, a spus Clinton. „Diviziunile dezgolit de aceste alegeri sunt profunde. Dar, te rog, ascultă-mă când spun acest lucru: America este în valoare de ea. Copiii noștri sunt în valoare de ea. Cred în țara noastră și lupta pentru valorile noastre și niciodată, da niciodată.

„Cuvintele lui Dr. King, de multe ori repetate de către președintele Obama:” arcul universului moral este lung, dar se îndoaie spre justiție. „Știu, uneori, se poate simți îngrozitor de lung – crede-mă, știu. Dar eu, de asemenea, știu că se îndoaie „.

Clinton a ales să-și onoreze angajamentul de a aborda gala, un consilier, descriind evenimentul ca fiind o „intoarcere acasa”. În 1969, ca student la drept în primul an, Clinton a auzit Edelman vorbesc de la Universitatea Yale si a abordat-o pentru a întreba despre un stagiu. Edelman a declarat că organizația nu a avut bani să o angajeze, dar dacă ar putea găsi o cale, ea a fost binevenit.

„Și ea a făcut”, a declarat Edelman miercuri. „Ea a fost întotdeauna în măsură să dau seama cum să se realizeze tot ce a trebuit să fie făcut.”

Hillary Clinton, primește ovații în picioare la copii de gală Defense Fund la Newseum din Washington DC.
Facebook Twitter Pinterest
Hillary Clinton, primește ovații în picioare la copii de gală Defense Fund la Newseum din Washington DC. Fotografie: Chip Somodevilla / Getty Images
In incheiere, Clinton a invocat mama ei târziu, Dorothy Rodham, a cărui elasticitate în fața unei copilărie dificilă a fost o parte centrală a mesajului ei pe traseul de campanie.

„Eu visez de a merge la ea și a luat-o în brațe și spunând:” Uite, uita-te la mine și ascultă. Vei supraviețui. Vei avea o familie de proprii – trei copii. Și, la fel de greu cum ar fi să ne imaginăm, fiica ta va crește să fie un senator al Statelor Unite, reprezintă țara noastră în calitate de secretar de stat și de a câștiga mai mult de 62 de milioane de voturi pentru președinte al Statelor Unite. ”

Clinton a vorbit la scurt timp după ce rivalul ei pentru nominalizarea Democrat, Bernie Sanders, negat vehement susține că el a contribuit la înfrângerea ei la 8 noiembrie.

Într-o scrisoare către New York Times, Theda Skocpol, un profesor de guvern și de sociologie la Universitatea Harvard, a susținut campania lui Clinton a fost subminat de Sanders în timpul unui concurs primar învinețire: „Refuzul domnului Sanders să cedeze într-un mod in timp util ca Hillary Clinton a câștigat mai multe milioane de voturi și harping sa constantă că ea a fost „corupt” mesajul domnului înlesnită Trump și a contribuit la victoria catastrofală escrocul lui „.

Defiant Vermont Senatorul a spus o audiență la un eveniment Politică și Proză la Universitatea George Washington miercuri seara: „Campania mea a adus milioane de oameni în proces, cred ca marea majoritate a care a terminat de vot pentru Hillary Clinton.”

Luând act de e-mailuri de la Clinton scaun de campanie John Podesta, publicat de WikiLeaks, Sanders a adaugat: „Pentru a spune puțin, [Comitetul Național Democrat] DNC nu a fost o forță neutră în campanie și a trebuit să-și asume practic întreaga unității Democrat. Dacă cred că campania noastră într-un sens, Hillary Clinton a făcut un candidat mai bun? Da, fac.”

Până la sfârșitul concursului primar, a spus el, Clinton a fost împotriva conductei Keystone și Acordul comercial Trans-Pacific de parteneriat și a sprijinit instruirea gratuită colegiu. Platforma Democrat este acum „cele mai progresiste” din istoria Statelor Unite, a adăugat Sanders.

În ciuda pierderii de numire, Sanders a primit 18,183 de voturi scrie-in ziua alegerilor din Vermont, în funcție de secretarul de stat de birou, punând-l treilea in spatele Clinton si Trump, cu aproape 5,7% din voturi.

Miercuri, Sanders a fost numit într-un rol minor în echipa de conducere democraților din Senat, responsabil de mobilizare. În timpul discursului său, parte dintr-un tur de carte, el a declarat că partidul ar trebui să se mute departe de teritoriul centrist Clinton.

„Poți să ieși și să ridice sume substanțiale de bani din interesele speciale puternice și bogate pe Wall Street și alte și apoi convinge poporul american pe care se află pe partea laterală a lucrătorilor și a clasei de mijloc, sau nu aveți în sfârșit să spunem că noi vor lua pe oligarhi, vom lua de pe Wall Street și companiile de droguri și societățile de asigurare și de mass-media corporative, și vom aduce milioane de oameni împreună pentru a crea un tip foarte diferit de partid decât cea care există în prezent ? Aceasta este o diferență fundamentală care există între Bill și Hillary Clinton și cu mine. ”

Sanders a – care, la fel ca Trump, învins Clinton, în state precum Michigan si Wisconsin – a declarat Democrat Senatul ar fi dispus să lucreze cu noul președinte pe probleme economice de care beneficiază familiile de lucru. „Spre sfârșitul campaniei a fost de fapt, folosind termenul pe care multi democrati nu folosesc. El spunea că el va fi campionul clasei muncitoare americane. Ei bine, dle Trump, avem o listă cu tot ceea ce ai spus, și vom organiza vă contul. ”

Dar, Sanders a promis să se opună bigotismului, câștigând un majorete imens din public, mulți dintre ei studenți. El a cerut pe Trump să anuleze numirea lui Steve Bannon al extremei-dreapta Breitbart News ca strateg sef, spunând: „Președintele Statelor Unite nu ar trebui să aibă un rasist alături de el. Inacceptabil.”