Browse By

Genți de damă de la Anete pentru satisfacerea celor mai pretențioase cerințe

Pentru multe femei, elementul cel mai scump de pe lista de shopping, îl reprezintă gențile.

Probabil de multe ori când ați plecat la serviciu, la o simplă plimbare sau în vacanțe, v-ați pus întrebarea: oare unde îmi vor încăpea toate lucrurile? Desigur, suntem femei și întotdeauna cumpărăm și ceea ce nu este neapărat necesar. De aceea avem nevoie de o geantă cât mai încăpătoare și calitativă. Câte ore v-ați pierdut în magazine, căutând geanta ideală, iar soțul dvs. așteptându-vă? Soluția este acum aici: Anete.

De ceva timp până în prezent, avem obiceiul de a cheltui mai mulți bani pe accesorii, decât pe vacanțe sau chiar și mașini. Hainele ocupă locul al doilea în acest clasament.

Ceea ce găsim dezirabil la o geantă este faptul că acestea continuă să se reinventeze de la an la an, devenind o emblemă a statutului unei femei, iar popularitatea acestora este în continuă creștere. În mod special pentru că deținem mai multe tipuri de genți, în funcție de lucrurile păstrate în ele și pentru tipul de activitate la care sunt folosite.

La începutul secolului XX, când călătoriile pe mare au devenit din ce în ce mai frecvente, au provocat explozia popularității bagajelor moderne, precum gențile de voiaj încăpătoare.  O astfel de geantă este foarte utilă mai ales la călătoria cu avionul. De ce? Aceasta are un stil personalizat din diferite culori și modele, lucru care o face să fie recuperată mai repede din zona ridicării bagajelor de cală pentru că este mai ușor de reperat.

Acum, în anul 2017, secolul XXI, industria este în continuă dezvoltare, dar nu și locurile unde găsiți genți de calitate superioară. Însă, mai există o rază de speranță, excepție făcând brandul Anete, unde, pe lângă gențile de voiaj, gențile office, casual și rucsacurile de damă, mai găsiți accesorii pentru bărbați, precum serviete și rucsacuri.

Pot transforma orice ținută, dându-i o notă de stil și eleganță.

Fabricate din piele ecologică sau imitație de piele de cea mai bună calitate, aceste genți vor fi mereu în tendințe. Fie că alegeți o ținută classy, pentru birou sau una elegantă, pentru un eveniment important, aici este locul unde veți găsi întotdeauna accesoriul potrivit.

O geantă din piele ecologică este sintetică (artificială), adică nu provine de la nici un animal, este mai ieftină și arată aproape la fel ca și cea naturală. Mai are încă o funcție foarte importantă și anume că este biodegradabilă, adică protejează mediul înconjurător pentru că nu-i dăunează.

Și, deoarece, clienții sunt extrem de importanți, programul comenzilor este de luni până vineri, de la ora 10:00 până la ora 18:00, iar timpul de livrare este de 24 – 48 ore. Practic, orice produs comandat, ajunge la dvs. cât ați clipi. De asemenea, la comenzi ce depășesc suma de 200 lei, beneficiați de transport gratuit.

Îi puteți găsi pe următoarele conturi de social media: Facebook, Instagram și Pinterest, la adresa de mail [email protected], dar și la nr. de telefon: 0740 587 762.

A venit momentul să nu mai pierdeți timp prețios în magazine. Rafinamentul și unicitatea de acum poartă un nume: Anete.