Browse By

Fotografii din ceramica pentru monumente funerare

foto-ceramica-garantie-100-ani-preturi-de-la-139-lei

In momentul de fata exista tehnologii de tiparire performante din punct de vedere al rezolutiei, vitezei sau al paletei de culori, insa ramane un detaliu unde mare parte din actualele tehnologii dau gres, si anume la pastrarea culorilor la trecerea timpului, culorile sunt afectate de factori externi precum: soare, ploaie si inghet, astfel fotografia de pe ceramica se decoloreaza.

Magazinul online pe care l-am gasit utilizeaza o tehnologie de tiparire care garanteaza stabilitatea imaginii pentru 100 de ani pentru ca rezista la factori externi descrisi anterior.

Pentru a comanda este suficient sa intrati pe site poze-cruce.ro sau la telefon la 0732 036 401 (L-V: 9-18, S: 9-13) si sa va alegeti produsul dorit, pentru ca compania livreaza prin curierat rapid in orice localitate din tara (inclusiv in mediul rural), pentru plata unei taxa de transport fixa de 25 de lei.

Gama actuala de produse oferite sunt:

Placi foto ceramice de tip: ovale, rotunde (cerc) si bohemia.

Cu preturi cuprinse intre:

Ovala

  • 9×12 cm – 139 lei
  • 12×14 cm – 189 lei

Bohemia

  • 9×13 cm – 149 lei
  • 12×14 cm – 199 lei

Cerc

  • 12 cm – 169 lei
  • 15 cm – 229 lei

Pentru ca produsele personalizate sunt de o calitate ridicata, este necesar plata in avans a produselor comandate, care poate fi efectuata prin mandat postal sau depunere directa la orice casierie a bancii ING sau prin transfer bancar online sau offline.

Comanda se livreaza in doua saptamani de la validarea ei. Validarea inseamna ca comanda a fost preluata cu succes, plata a fost efectuata si s-a primit fotografia in format electronic sau fizic.

Trebuie sa le furnizati o fotografie la o rezolutie de calitate si clara pentru a putea obtine acea reproducere exceptionala pentru placuta de portelan. Fotografia imprimata poate sa fie color, alb si negru sau sepia dupa preferintele dvs.